atomski mrav
Zainteresovan član
- Poruka
- 271
Sta fali biti i prvi i zadnji?
Ne kazem da moja mora da bude... ali ima i to neke svoje prednosti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
atomski mrav:Sta fali biti i prvi i zadnji?
Gazdarica:Haj'mo cure u red... Ne mozete odjednom sve da stignete u pakao...
Prvo ima da naslazete sto vise muskaraca na svom spisku, kako biste zasluzile sto bolje mjesto...
Kao sto vidite, vrijednost jedne djevojke mjeri se time koliko dugo drzi noge skupljene...
Po mogucnosti, treba da sjedi kod kuce i ceka da je obasja sreca, da neki muzjak baci pogled bas na nju... Potom treba da bude njezna i umilna, da trepce okicama dok slusa bisere koji izlaze iz usta njenog dragog i naravno, cuva djevicanstvo, do prve bracne noci... A kad ta noc najzad dodje, obavezno obuci spavacicu do zemlje, zakopcanu do grla, ispod koje se nista ni ne nazire, zavuci se pod pokrivac i u mrklom mraku cekati da se muzic popne na nju i promrlja malo po njenoj utrobi... Podrazumijeva se da ona pri tom mora da bude smjerna - da se ne pomjera niti ispusti ijedan glas prilikom tog velicanstvenog cina...
Ni slucajno ne smije reci da joj nije bilo lijepo ili ne daj boze, da ona nesto trazi za sebe...
ZENAMA NIJE DOZVOLJENO DA UZIVAJU U SEKSU... ONE SU TU SAMO DA ZADOVOLJE MUSKARCEVU POHOTU I NA SVIJET MU DONESU ZDRAVO POTOMSTVO...
NE ZABORAVITE TO!!!
DeamoN:samo derite cure!!! ))
SAMO IH TI POSALJI KOD MENE JA IH SVE CEKAM TAMO I SPREMIO SAM KOLAC.Gazdarica:Ma, sram da ih bude... Kako li se one samo usudjuju da mijenjaju tipove...
U PAKAO CE ONE... SVE...!!!
Gazdarica:Ahaa Robi, znaci najvjerniji u braku su oni koji su najmanje partnera imali...??? :shock: :shock:
To si htio reci...???
Gazdarica:Vidis, ja smatram da je u svemu najbitnija ljubav... Ako uspijes da nadjes onu pravu, koja ispunjava sve tvoje potrebe, neces imati razloga niti zelje da mijenjas, bez obzira koliko si partnera prije toga imao... Neko takvu ljubav nadje iz prvog, neko iz 1001 pokusaja... Jer, sva ta nasa lutanja, u sustini i nisu nista drugo, do potraga za ispunjenjem, srecom, ljubavlju...
Gazdarica:Jesam, ali... Neki dan mi prijatelj rece:"Zatvorila si se u sebe, kao konzerva... Kako onda uopste mislis da ti neko pridje...?" Fakat je u pravu... :?