sta mislite o devojkama koje cesto menjaju tipove?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
atomski mrav:
Sta fali biti i prvi i zadnji? :)

Ne kazem da moja mora da bude... ali ima i to neke svoje prednosti.

Atomski,zene su ka covijek,rece Njegos.Prema tome,nema te zene koju bar jos dva para jaja nisu opalila po guzi.A sta bi ste hteli? I ja sam musko i ja bih voleo da me moja gospodja supruga nikad ne prevari(ako vec nije)ali to jednostavno nije realno.Kako se nama muskarcima svidjaju druge zene tako se i zenama svidjaju drugi muskarci.Samo,one to rade mnogo diskretnije,za razliku od vecine muskaraca koji "nisu" spavali sa drugom zenom ako celo drustvo i obliznje selo ne zna za to!

Najbitnija stvar u seksu je iskustvo.
Devojke, evo malog testa da otkrijete da li je vasa sadasnja veza prava. Ako vas muskarac (uopste) pita sa koliko njih ste spavali pre njega, slobodno recite pravu cifru (ako je mala, preterajte, znaci ne ispod deset). I gledajte reakciju- ako je ok, znaci to je to. Ako krene sa pitanjima, sumnjicenjem, ljubomorom...znate koliko je sati.

Znate li koja je razlika izmedju device, devojke, zene, ***** i proklete *****? :)
Devica nedaje nikom, devojka daje decku, zena daje muzu i svaleru, ***** daje svakome, a prokleta ***** daje svakome osim meni! :lol:
Salu na stranu, mozda im je to ventil protiv stresa :wink: Mada ja vise cenim vernost i ljubav nemam nista protiv takvih devojaka.

Gazdarica:
Haj'mo cure u red... Ne mozete odjednom sve da stignete u pakao...
Prvo ima da naslazete sto vise muskaraca na svom spisku, kako biste zasluzile sto bolje mjesto...
Kao sto vidite, vrijednost jedne djevojke mjeri se time koliko dugo drzi noge skupljene...
Po mogucnosti, treba da sjedi kod kuce i ceka da je obasja sreca, da neki muzjak baci pogled bas na nju... Potom treba da bude njezna i umilna, da trepce okicama dok slusa bisere koji izlaze iz usta njenog dragog i naravno, cuva djevicanstvo, do prve bracne noci... A kad ta noc najzad dodje, obavezno obuci spavacicu do zemlje, zakopcanu do grla, ispod koje se nista ni ne nazire, zavuci se pod pokrivac i u mrklom mraku cekati da se muzic popne na nju i promrlja malo po njenoj utrobi... Podrazumijeva se da ona pri tom mora da bude smjerna - da se ne pomjera niti ispusti ijedan glas prilikom tog velicanstvenog cina...
Ni slucajno ne smije reci da joj nije bilo lijepo ili ne daj boze, da ona nesto trazi za sebe...
ZENAMA NIJE DOZVOLJENO DA UZIVAJU U SEKSU... ONE SU TU SAMO DA ZADOVOLJE MUSKARCEVU POHOTU I NA SVIJET MU DONESU ZDRAVO POTOMSTVO...
NE ZABORAVITE TO!!!

uh gazdarice ti bas imas lose iskustvo
zao mi te :(

Gazdarica:
Ahaa Robi, znaci najvjerniji u braku su oni koji su najmanje partnera imali...??? :shock: :shock:
To si htio reci...??? :roll: :roll: :roll:

U pitanju se pominje rec CESTO ako sam dobro primetio, i nisam mislio tako. Jeste da svako treba da prodje neko iskustvo kako bi shvatio sta zeli od zivota i kakva su mu ocekivanja od partnera ali i ne da se rastura sa kim stigne da bi dosao do tog saznanja, vazi za oba pola....

Vidis, ja smatram da je u svemu najbitnija ljubav... Ako uspijes da nadjes onu pravu, koja ispunjava sve tvoje potrebe, neces imati razloga niti zelje da mijenjas, bez obzira koliko si partnera prije toga imao... Neko takvu ljubav nadje iz prvog, neko iz 1001 pokusaja... Jer, sva ta nasa lutanja, u sustini i nisu nista drugo, do potraga za ispunjenjem, srecom, ljubavlju...

Gazdarica:
Vidis, ja smatram da je u svemu najbitnija ljubav... Ako uspijes da nadjes onu pravu, koja ispunjava sve tvoje potrebe, neces imati razloga niti zelje da mijenjas, bez obzira koliko si partnera prije toga imao... Neko takvu ljubav nadje iz prvog, neko iz 1001 pokusaja... Jer, sva ta nasa lutanja, u sustini i nisu nista drugo, do potraga za ispunjenjem, srecom, ljubavlju...

POBEDILA SI...slazem se...kad bolje razmislim i jeste tako....A da li si ti i dalje na tom traganju....

Gazdarica:
Jesam, ali... Neki dan mi prijatelj rece:"Zatvorila si se u sebe, kao konzerva... Kako onda uopste mislis da ti neko pridje...?" Fakat je u pravu... :roll: :?

A to nikako sebi nemoj da radis, naravno treba nekad covek odmoriti od svega, ali bezati i povlaciti se u sebe nikako,,,Najbolji domor je odmor sa onim pravim...a on ce jedino doci ako mu pruzis sansu da te vidi....

Vec par nedelja pratim teme na Forumu i moram priznati da u vecini slucajeva dijelim misljenje sa Incognitom. Svaka cast majstore!
Nekim muskarcima savjetujem da dobro procitaju njegove komentare, pogotovo na ovu temu. Sigurna sam da Incognito nemas problema sa zenama!

Brine me ovo "usko" razmisljanje nekih ucesnika Foruma (vecinom muskaraca) na ovu temu. Pa znate li vi koji je ovo vijek? Sta ocekujete od zena? Da ostanu nevine do braka? On ono kao iskusan, imao je mnogo zena, ponosan na sebe sto je prava "muskarcina" a ona nevina i nema pojma ni o cemu??!! Cisti Balkan!!!!

Znate li kakvi su to muskaci po meni? Cista suprotnost od pravih muskaraca. U velikoj vecini su to zafrustrirane osobe sa skoro nikakvim samopouzdanjem. Ne vjeruju u sebe pa se boje da nece biti dovoljno dobri i da je onaj prije njih mozda bio bolji. Plase se snaznih i samostalnih zena, jer sumnjaju u sebe i svoju muskost.
Mislim, prava zalost!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back