M
miguel
Gost
Kakav je vas stav po tom pitanju?
ZAVISI.O DEVOJKAMA KOJE TO NAMERNO I RADI ZABAVE CINE MISLIM SVE NAJGORE.ALI O ONIMA KOJE TO CINE,KAKO BIH REKLA...NE NAMERNO...MISLIM DA SU SAMO NESRECNE I TRAGAJU ZA ONIM PRAVIM1miguel:Kakav je vas stav po tom pitanju?
miguel:Kakav je vas stav po tom pitanju?
Gazdarica:Ma, sram da ih bude... Kako li se one samo usudjuju da mijenjaju tipove...
U PAKAO CE ONE... SVE...!!!
Gazdarica:Ma, sram da ih bude... Kako li se one samo usudjuju da mijenjaju tipove...
U PAKAO CE ONE... SVE...!!!
Pazi, ili nas sve zezas ili si stvarno dobar frajer. Znas kako se kaze "Zabranjeno voce je najsladje" a kod tebe nema zabranjenog voca. Zato, Njuskalo, udacu se za tebe. Takvi muskarci, kao sto si ti, se ne varaju.Njuskalo:*ebem ti ravnopravnost polova ako zena ne sme da ima dvocifren - trocifren broj partnera u zivotu!!!
Devojke, samo napred, imate moju punu moralnu podrsku po sistemu "ako je otisla u svaleraciju, nema veze, makar ce da dodje kuci zadovoljna".
JESU SVE SU *****DeamoN:ma nisu *****...cure su jednostavno nasle nacin da se zadovolje. mozda su u manjem ili vecem stepenu nimfomanke, ali to je jednostavno neobavezan sex, i to je po meni ok!
Al' je neko nesrećan kad su devojke u pitanju.KRISKO:JESU SVE SU *****DeamoN:ma nisu *****...cure su jednostavno nasle nacin da se zadovolje. mozda su u manjem ili vecem stepenu nimfomanke, ali to je jednostavno neobavezan sex, i to je po meni ok!
sunce:Ma sta pricate,MOZDA SE RAZOCARAJU!Pa ako nisam imala srecu u ljubavi,da li to znaci da moram,od jednog do drugog da setam,trazeci kao neku srecu.Sve su to samo gluposti,jer nikome ne mogu da pripisem,niti jednom decku,kako je kriv zbog toga sto neko,nema SVOJE JA I KARAKTER!
Tamara:Pazi, ili nas sve zezas ili si stvarno dobar frajer. Znas kako se kaze "Zabranjeno voce je najsladje" a kod tebe nema zabranjenog voca. Zato, Njuskalo, udacu se za tebe. Takvi muskarci, kao sto si ti, se ne varaju.Njuskalo:*ebem ti ravnopravnost polova ako zena ne sme da ima dvocifren - trocifren broj partnera u zivotu!!!
Devojke, samo napred, imate moju punu moralnu podrsku po sistemu "ako je otisla u svaleraciju, nema veze, makar ce da dodje kuci zadovoljna".
KRISKO:JESU SVE SU *****DeamoN:ma nisu *****...cure su jednostavno nasle nacin da se zadovolje. mozda su u manjem ili vecem stepenu nimfomanke, ali to je jednostavno neobavezan sex, i to je po meni ok!
'Ej! To se samo tako kaže. Nemoj da se uzbuđuješ. Shvati to kao kompliment a ne da se zgražavaš. Evo jedna pusa za tebe ne bih li ispravila grešku. Može?Anonymous:Tamara:Pazi, ili nas sve zezas ili si stvarno dobar frajer. Znas kako se kaze "Zabranjeno voce je najsladje" a kod tebe nema zabranjenog voca. Zato, Njuskalo, udacu se za tebe. Takvi muskarci, kao sto si ti, se ne varaju.Njuskalo:*ebem ti ravnopravnost polova ako zena ne sme da ima dvocifren - trocifren broj partnera u zivotu!!!
Brak? Fuj! Cemu to formalno vezivanje dvoje ljudi koje fantasticno sluzi kao izgovor da odustane od soptvenih snova? Ovo je 21. vek i brak je demode, makar po meni. Ako se dvoje ljudi slazu u vezi (sta god to znacilo), onda im formalnosti u vidu braka ne trebaju.
Tamara:'Ej! To se samo tako kaže. Nemoj da se uzbuđuješ. Shvati to kao kompliment a ne da se zgražavaš. Evo jedna pusa za tebe ne bih li ispravila grešku. Može?Anonymous:Tamara:Pazi, ili nas sve zezas ili si stvarno dobar frajer. Znas kako se kaze "Zabranjeno voce je najsladje" a kod tebe nema zabranjenog voca. Zato, Njuskalo, udacu se za tebe. Takvi muskarci, kao sto si ti, se ne varaju.Njuskalo:*ebem ti ravnopravnost polova ako zena ne sme da ima dvocifren - trocifren broj partnera u zivotu!!!
Brak? Fuj! Cemu to formalno vezivanje dvoje ljudi koje fantasticno sluzi kao izgovor da odustane od soptvenih snova? Ovo je 21. vek i brak je demode, makar po meni. Ako se dvoje ljudi slazu u vezi (sta god to znacilo), onda im formalnosti u vidu braka ne trebaju.