sta mislite o devojkama koje cesto menjaju tipove?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DON:
Nazalost,jedan od retkih komentara gde se ne slazem sa Gazdaricom.Davno proslo to vreme Gazdarice,To kad se u mraku nalazila"rupa".Nema mnogo filozofije ovde.MUSKARCI su odabrani,kasno shvate to...ZENKE biraju.Muskarac se zaleti i pricha:"E...mazno sam opasnu ribu..."Prva greska sto uopste prica,druga greska sto misli da je ON odabrao,a ne ONA njega.
I konkretno na ovu temu,Miguel,brate,ako si ti spreman da imash vishe zenki,budi spreman na josh zesci odgovor zenke.Ne vidim u tome nikakav greh...I na kraju,zene su mnogo pazljivije u menjanju partnera.Jednostavno,ne hvale se...zarazliku od 95%muskaraca.
Pozdrav......

O, Don, zar zaista nisi primijetio u kom je tonu pisan taj moj post i zasto je takav, kakav jeste...
Ironija, dragi moj...
Pozdrav tebi... Naravno da se slazemo u misljenju, po ovom pitanju...

sunce:
Ma sta pricate,MOZDA SE RAZOCARAJU!Pa ako nisam imala srecu u ljubavi,da li to znaci da moram,od jednog do drugog da setam,trazeci kao neku srecu.Sve su to samo gluposti,jer nikome ne mogu da pripisem,niti jednom decku,kako je kriv zbog toga sto neko,nema SVOJE JA I KARAKTER!
Zar mislis da je stvar karaktera traziti pravog za sebe?Ako je tako,zao mi je.ali moram priznati,bas sam beskarakterna.Mislim da je na ovoj temi trebalo da se pokaze kako muskarci gledaju na zene koje vole promjene,a ispostavilo se da su zene gore sudije od njih.Ja imam karakter,a bogami i svoje ja,ali sam dosta vremena provela u trazenju,sto i tebi zelim!Probudi se,ovo je ipak 21.vijek,mozda si sa nekim ko te nije vrijedan,pocni da trazis,osladice ti se.

gosca:
Toliko glupo pitanje.Svaka zena koja nadje pravog nece ga mijenjati....precesto.Ako je sa onim koji nije dobar,odmah treba da ga sutne.Jeste li vi muskarci neka visa bica,sve bi da uradite,samo ne znam s kim kad volite neke koje nista nisu probale.Kako bi bilo napraviti geto za slobodoumne zene,pa opletite po njima,a za stalnu vezu birajte one koje niko pipnuo nije.Mozda od ovih prvih naucite kako zadovoljiti zenu,pa vam dobre,cedne curice bude vijerne citav zivot
P.S. ja sam za geto
Ma nemoj da se vredjamoNema visih bica na ovoj planeti.Sustina odnosa marsa i venere je u uvazavanju potreba onog drugog.Ja glasam za fer odnos.

Ako ih i "precesto" menjaju, vise cenim ribe koje to rade sa stilom.
Ako se zamislimo malo i pogledamo u proslost videcemo da nista mi nismo izmislili. Ljudi su se k****i kroz vekove i o tome postoje pisana svedocanstva. Od egipatskih i grcko-rimskih orgija, preko Bordzija i gejsi na dalekom istoku pa do seksualne
revolucije koja (ni)je sa kasnjenjem dosla u ove krajeve... Sloboda u izboru partnera je mnogo starija nego sto vecina
od nas misli. Normalno je da riba sa kojom si imao stravican sex nije to znanje (a to jeste znanje)
stekla sa prethodno-prvim, eventualno drugim tipom, tako da se ne treba opterecivati po tom pitanju.
Po principu manje znas-manje patis. Ako ti to smeta...
Ekstrem je ako riba nema meru, ali to je vec medicinski problem a cenim da to nije tema za ovu pricu.
Tu se vec vracamo na pocetak ovog posta i na stil menjanja.

DeamoN:
ma nisu *****...cure su jednostavno nasle nacin da se zadovolje. mozda su u manjem ili vecem stepenu nimfomanke, ali to je jednostavno neobavezan sex, i to je po meni ok!

svaka cast ja sam devojka i imam kombinacije iza njih stojim,jer jednostavno tako mi odgovara.Volim dobar sex,koji mi pruzaju mladici koji znaju koliko vredim,ali vezivanje me malo smara,zato tako rezonujem!

profa:

Pa nisam ni ja u fazonu da podrzavam klasicnu K*******U, to je njen problem, ko zna zasto to tadi. Ok mi je da riba flertuje,sigurna u sebe stupa u kontakt sa raznim muskarcima, jer kako mozes znati sta ti odgovara ako nisi probao sve i izabrao najbolje za sebe. Na greskama se uci, i to ako ne na tudjim (redak slucaj) onda na svojim, ali bar stvarno skapiras nesto. To se zove iskustvo, koje je neophodno da bi se opstalo u ovoj ludnici izmesanih pagresivnih i sve bludnijih ljubavno-sexualnih shvatanja.

Njuskalo:
Pianje za Profu:

Da li je zena koja promeni trojicu za vece *****? Da li i to zavisi od stila?

Tja.

Za mene je ***** osoba koja naplacuje seksualne usluge...
Njuskalo, pogledaj naslov teme gde pise "Sta mislite o devojkama koje cesto menjaju tipove".
Znaci, pricamo o devojkama, a ne o psihijatrijskim slucajevima. Dakle, pricamo o zadovoljstvu
a ne o profesiji. Moj prethodni post se odnosi na ribe koje upraznjavaju sex poput "malo_blesavo"
Da nije nas takvih mozda bi i ti ili tvoja partnerka jos uvek pokrivali lice krpom za vreme seksa.
Pitanje za Kety: da li si se ubola u venu da bi znala da ti to ne odgovara?
Pozdrav openmind-u.

profa:
Ako se zamislimo malo i pogledamo u proslost videcemo da nista mi nismo izmislili. Ljudi su se k****i kroz vekove i o tome postoje pisana svedocanstva. Od egipatskih i grcko-rimskih orgija, preko Bordzija i gejsi na dalekom istoku pa do seksualne
revolucije koja (ni)je sa kasnjenjem dosla u ove krajeve... Sloboda u izboru partnera je mnogo starija nego sto vecina
od nas misli. Normalno je da riba sa kojom si imao stravican sex nije to znanje (a to jeste znanje)
stekla sa prethodno-prvim, eventualno drugim tipom, tako da se ne treba opterecivati po tom pitanju.
Po principu manje znas-manje patis. Ako ti to smeta...
Ekstrem je ako riba nema meru, ali to je vec medicinski problem a cenim da to nije tema za ovu pricu.
Tu se vec vracamo na pocetak ovog posta i na stil menjanja.
Sta znaci precesto?

Moja sadasnja devojka je cesto menjala partnere i sada je naletela na mene i nacisto odlepila zamnom, ali ja nikako ne mogu da predjem preko toga sama pomisao da je bila sa prilicno velikim brojem muskaraca me uzasava. Nedavno mi je rekla da je cifra malo veca nego sto mi je pre govorila, a ipak ne mogu bez nje sve postaje jako komplikovano.

GOST44:
JA MISLIM ZA DEVOJKE STO MENJAJU ....MENJAJU JER MOZE A DA NE BI MOGLE OSTALE KAO OSTALE DEVOJKE !!! i NEKO BI PITAO STA VI MISLITE O DEVOJKAMA STO NE MENJAJU HAHAHAHAHA !!!
TEMA JE ZAKLJUCANA I JOS NESTO JA RADIM SAMO VIKENDOM I JA OVDE MODERUJEM.
DOK MACKA NIJE TU MISEVI HURLAJU !!!
:arrow:...uh ti si moderator... :shock: :shock: e pa respect onda,ali ne mora tvoj post obavezno biti i poslednji,znash,ono,ova tema je aut kad ja zavrsim i ban i te prepotentne fore 8) ...inache,nista te nisam razumeo,pishi malo povezanije :wink:

sasha:
GOST44:
JA MISLIM ZA DEVOJKE STO MENJAJU ....MENJAJU JER MOZE A DA NE BI MOGLE OSTALE KAO OSTALE DEVOJKE !!! i NEKO BI PITAO STA VI MISLITE O DEVOJKAMA STO NE MENJAJU HAHAHAHAHA !!!
TEMA JE ZAKLJUCANA I JOS NESTO JA RADIM SAMO VIKENDOM I JA OVDE MODERUJEM.
DOK MACKA NIJE TU MISEVI HURLAJU !!!
:arrow:...uh ti si moderator... :shock: :shock: e pa respect onda,ali ne mora tvoj post obavezno biti i poslednji,znash,ono,ova tema je aut kad ja zavrsim i ban i te prepotentne fore 8) ...inache,nista te nisam razumeo,pishi malo povezanije :wink:

Nisi ti jedini koji ga ne razume!!!!!!! Ako je i taj takav modelator onda do mojega!

Da se vratimo na temu: devojke koje cesto menjaju partnere, bas kao i tipovi koji cesto menjaju partnerke imaju emotivne probleme, i trebalo bi da stave prst na celo i pokusaju da skontaju sta im se desava (dominantna keva, cale sadista, brat idijot, ili sve to odjednom plus jos nesto...). Ako krenu da koriste glavu i za nesto drugo izuzev za oralni sex :) onda najcesce kad napipaju nesto padaju u letargiju i izlouju se... ali to je neka druga prica, a ova vecerasna emisija ne traje dovoljno dugo da bi se tom temom pozabavili na nacin na koji bi to trebalo, i zato, laku noc :D

Radodajka:
miguel:
Kakav je vas stav po tom pitanju?

Obično devojke posle propale ljubavi ne žele da se vezuju za muškarce, da ne dožive opet neuspeh....
I to je sasvim u redu i ispravno.
Devojke, imate moju punu podršku.....
Slazem se,neke djevojke koje se razocaraju zbog propale ljubavi,plase se ponovne veze,pa ih onda samo mjenjaju i varaju MA TAKO IM I TREBA!!! :lol:

Ova prica se desila u Ljubljani prije nekih 50-55 godina.Moj profa je tamo studirao a inace je negdje iz juzne Srbije i ima obicaj da kaze za sebe da je bio tipicni "gedza" dok se tamo nije malo "istesao".Elem,izasao je jedno vece sa kolegom Slovencem na sastanak sa dvije ribe,takodje Slovenke.Citavo vece bilo je fino ali se moj profa malo razocarao u svoju ribu jer nije bila nevina.I tako,na kraju veceri,sumiraju utiske on i kolega, i kolega bijase jako tuzan jer je na ribu pravo zagrizao,ali ona je,pak,bila nevina.Cudio se moj profa kako to moze da mu smeta,pa to je,zaboga,veliki plus,i priupita ga na cemu je ostao sa curom nakon te veceri.Slovenac odgovori da sa njom ne zeli nista ozbiljno,bar dok ne stekne neko iskustvo.Profa,jos zacudjeniji pita zasto a ovaj odgovara:"Pa nije meni cilj da zeni u zivotu budem prvi,nego zadnji!".Muskarcine,nauciste li nesto iz ovoga?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back