Sta mislite o cetnicima

Ah, većina tih blajburških jadnika mi je neobično draga, milo mi je što su ostali zajedno, ipak su se toliko voleli i lepo međusobno sarađivali, red je bio da se nađu na okupu. Pravi primer bratstva i jedinstva naših naroda i narodnosti, što bi rekli titoisti.

Ovo je svakako istina. Nisi.

Па ти си написао да ја "сазнајем"...
Довољно је да видим оно што видим...

Cetnici23.jpg

cetnici.jpg

hahakn.jpg

Па ти си написао да ја "сазнајем"...
Довољно је да видим оно што видим...

Cetnici23.jpg

cetnici.jpg

hahakn.jpg

http://www.gettyimages.com/detail/3159310/Hulton-Archive
Evo ga i sa TItom, da li to znaci da je Draza bio Kumunista??? Znas, malo manje pisi kumunisticku istoriju a vise istorijske cinjenice, a cinjenica je da je na toj slici i amerikanac..
Imamo vec ovakvu temu na krstarici>
http://forum.krstarica.com/threads/273115
Pitam ja sada zasto je Draza dobio orden od amera i francuza a nije ga dobio ni jedan Ustasa? Kada mnoge cetnike stavljaju uz ustase...

Ма партизанија и њихова дечурлија, научило то да лаже.

- А знаш ти, кад смо ја и ови ође Гвозден Убипарип зароб'ли њемачки авто, и даднемо ми гуме изјест, а друг Тито каже "остав'те гуме рањеницима ави јед'те фелне", разумијеш ти мене кад ти кажем, а ови млади данас и штатја знам неће нама борцима да...

- Ај' чича не сери.

Ма партизанија и њихова дечурлија, научило то да лаже.

- А знаш ти, кад смо ја и ови ође Гвозден Убипарип зароб'ли њемачки авто, и даднемо ми гуме изјест, а друг Тито каже "остав'те гуме рањеницима ави јед'те фелне", разумијеш ти мене кад ти кажем, а ови млади данас и штатја знам неће нама борцима да...

- Ај' чича не сери.

Ma meni je drago sto polako izumiru i sto ih je sve manje...
Kao sto sam vec napisao za onaj pakao u onoj Himni *Hej Sloveni*... Neka joj vecni mir i neka ostave nas slobodne da zivimo slobodno onako kako dolikuje svakom postenom Gradjaninu Srbije! :brus:

Само да напоменем да СПО-овчићи немају никакве везе са четницима.Њих од четничких ''реквизита'' занимају само иконографија,печени волови,ракија и празна прича...а и људска глупост,кад је има довољно да је искористе.Срећом,изгледа да њихов лоповлук више нема бираче.

Само да напоменем да СПО-овчићи немају никакве везе са четницима.Њих од четничких ''реквизита'' занимају само иконографија,печени волови,ракија и празна прича...а и људска глупост,кад је има довољно да је искористе.

Sa ovim se slazem... Podrszavaju pogresnog princa :dash: Nikada taj nece doci na vlast...
Boljeg od Princa Djordja nema :brus: :gace:

Само да напоменем да СПО-овчићи немају никакве везе са четницима.Њих од четничких ''реквизита'' занимају само иконографија,печени волови,ракија и празна прича...а и људска глупост,кад је има довољно да је искористе.

Jel' to zato što se odriču Kosmeta i podržavaju gej paradu ili principijelno? :)

Jel' to zato što se odriču Kosmeta i podržavaju gej paradu ili principijelno? :)
Принципијелно.Они немају принципе,једини циљ који имају је новац а сви ти назови циљеви за које се залажу је пљување по оно мало разума који се нађе у Србији.

Cetnici i ustase ZAJEDNO bili su izviceni sa DJUBRISTA ISTORIJE da pomognu stranim silama u PRLJAVOM POSLU rasturanja Jugoslavije...

Posto su taj posao koji im je namnjen uspesno obavili - sada ce ih opet vratiti tamo odakle su ih i izvadili - u smece proslosti.

Hrvati se vec uveliko javno odricu ustastva (gde bi to oni, ta oni su svi bili antifasisti!), a kod Srba jos uvek ima jedan manji broj DEBELO ZALUDJENIH koji ne shvataju da je potenciranje cetnistva danas u Srbiji NA SVAKI NACIN KONTRAPRODUKTIVNO.

U Srbiji vise to nikoga na nikakav nacin ni ne stimulise ni impresionira, a napolju ga se svi - groze.

Znaci, kome danas jos trebaju nekakvi cetnici ? Smesno...

Принципијелно.Они немају принципе,једини циљ који имају је новац а сви ти назови циљеви за које се залажу је пљување по оно мало разума који се нађе у Србији.
Očekivao sam takav odgovor, i sam bi to isto napisao, apsolutno se slažem s tim. :ok:
Međutim, činjenica je da je ta politička grupa iskoristila svoju poziciju da progura u skupštini ono što ide u prilog četništvu, a što niko ranije nije postigao, zasluge Vuka Draškovića po tom pitanju su evidentne.
Ne to je zato sto su totalno propali i ta tvoja satira nema veze, jer je ne razumem...
Da li ti to podrzavas kumuniste ili omalozavas onog ciji su preci bili Srbi i koji sam sebe naziva gradjaninom Srbije?

:) Bojim se da ni ja tebe nisam razumeo. Ne radi se o satiričnom pitanju, Misoni, kome je i bilo postavljeno, je to shvatio i dao odgovor.
Komunisti na političkoj sceni Srbije ne postoje evo već dvadesetak godina, ne vidim koga bi to podržavao. A ne znam na koga misliš, ko je onaj čiji su preci bili Srbi i koji sam sebe naziva građaninom Srbije? :dontunderstand:

Očekivao sam takav odgovor, i sam bi to isto napisao,
:) Bojim se da ni ja tebe nisam razumeo. Ne radi se o satiričnom pitanju, Misoni, kome je i bilo postavljeno, je to shvatio i dao odgovor.
Komunisti na političkoj sceni Srbije ne postoje evo već dvadesetak godina, ne vidim koga bi to podržavao. A ne znam na koga misliš, ko je onaj čiji su preci bili Srbi i koji sam sebe naziva građaninom Srbije? :dontunderstand:

Slazem se. Nema takvih jer sve je okruzeno oko Miskovica... Dakle glasaj za opoziciju (SNS) i glas ces opet dati Miskovicu... Delta je Srbija a Delta Citi Glavni grad te Miskoviceve Drzave...

A mislim na ove preostale srpske princeve, od kojih samo nekolicina zna dooooobro da govori srpski jezik.
U svakom slucaju bolje je, jer Srbija opet postoji. A i sloboda je mnoooogo veca!

Očekivao sam takav odgovor, i sam bi to isto napisao, apsolutno se slažem s tim. :ok:
Međutim, činjenica je da je ta politička grupa iskoristila svoju poziciju da progura u skupštini ono što ide u prilog četništvu, a što niko ranije nije postigao, zasluge Vuka Draškovića po tom pitanju su evidentne.
Ништа они нису урадили за четнике.Све што су радили,радили су за лажне четнике којих међу том булументом има јако много и треба да се огребу за неке бенефиције и пензије.Све што ради СПО и Вук је пљачка Србије.

Ништа они нису урадили за четнике.Све што су радили,радили су за лажне четнике којих међу том булументом има јако много и треба да се огребу за неке бенефиције и пензије.Све што ради СПО и Вук је пљачка Србије.

I ovde se slazem... I daj zaboravio si ostale... Redom NS, DSS, Demohriscanska partija (TEK ONI STO KRADU). LDP. Svi kradu sem SNS, oni su najposteniji i naj naj naj:worth: :rotf: Ako se nesto lose desi oni su uvek izbezumljeni i krive druge!
Vlast krade, sama po sebi... A na samom vrhu Miskovic... Njega ne mozes da premenis, vec sam rekao covek ima svoju Drzavu. DELTA sa glavnim gradom DELTA SITI... Zvali su ga neunistivi :rotf: :rotf:

Kao i većina drugih političara. I Vuk je prvo sebi bradu stvorio, pa tek onda ostalima. :)
Slazem se. Nema takvih jer sve je okruzeno oko Miskovica... Dakle glasaj za opoziciju (SNS) i glas ces opet dati Miskovicu... Delta je Srbija a Delta Citi Glavni grad te Miskoviceve Drzave...

A mislim na ove preostale srpske princeve, od kojih samo nekolicina zna dooooobro da govori srpski jezik.
U svakom slucaju bolje je, jer Srbija opet postoji. A i sloboda je mnoooogo veca!

Tajkuni monopolisti drmaju ovom državom, u pravu si.
Prinčevi k'o prinčevi, slobodni su građani ove zemlje takva kakva je, svaka čast njihovim precima, tradiciju valja poštovati i to je to, ništa manje i ništa više u vezi njih. :)

Kao i većina drugih političara. I Vuk je prvo sebi bradu stvorio, pa tek onda ostalima. :)

Tajkuni monopolisti drmaju ovom državom, u pravu si.
Prinčevi k'o prinčevi, slobodni su građani ove zemlje takva kakva je, svaka čast njihovim precima, tradiciju valja poštovati i to je to, ništa manje i ništa više u vezi njih. :)

eeeee a pazite ove koji vise nisu na vlasti
:rotf: :rotf: :rotf:

Back