Sta mislite o cetnicima

Poenta je tome što između okupatora i kako kažeš "oslobodioca" nema nikakve razlike. Zlikovački režim josipa broza bio je i mnogo krvoločniji nego nemačka okupacija.

Sram da te bude...

Znas li ti koliko je mojih najblizih rodjaka poginulo u partizanima u borbi sa okupatorom da bi se ti rodio, jeo i ziveo u slobodi?

Ti si najobicniji provokator.

Zbog takvih kao on i ostalih koji se svim silama trude da izjednace partizane (Srbe) sa fasistima desava se ovo:

"Autor: I. Pejčić

Moskva, Beograd - Pripadnici Vojske Srbije neće učestvovati na vojnoj paradi u Moskvi, kojom će 9. maja biti obeleženo 65 godina od pobede nad fašizmom, zato što nisu dobili poziv, saznaje Danas. "

Sve smo blize momentu kada ce nas svrstati u istu grupu sa onima koji su bili na strani Hitlera.

Da a najveci partizan medju njima je bio TITO... Jak Srbin je bio taj TITO...
A ta Moskva... Ja sam cuo da i Ameri ucestvuju u toj paradi... ***. Nemoj da saljes dezinformacije...
Tesko nama sa onima koji vole vise tudje nego svoje! Volis Amere ili Ruse??? A na Srbe pljujes...

ZA MAJKU SRBIJU BEZ RUSOFILA I OVAKVIH KUMUNISTA

Da skratimo ovu besmislicu...
Zasto li svi kumunisti izbegavaju prosto pitanje? DA LI VOLITE SRBIJU vise od istoka?
Ako je ne volite, nemojte vise pisati o Srbiji jer nema smisla namecati glupa i zaostala razmisljanja!

ZA SLOBODNU SRBIJU BEZ KUMUNISTA!

Ja sam njega pitao... Da li je mrzo-srbac i da li vise voli SFRJ od Srbije?.

Da, MNOGO vise sam voleo SFRJ od Srbije.

Zato sto je SFRJ bila ugledna drzava u svetu!

Zato sto je imala standard koji Srbija nece imati ni za 200 godina!

Zato sto se nije gledalo sta si po nacionalnosti, zato sto nije bilo droge, huligana, tajkuna, zato sto si mogao u svako doba dana i noci da ides gde si hteo..

Zato sto si BIO SLOBODAN....

Da, MNOGO vise sam voleo SFRJ od Srbije.

Zato sto je SFRJ bila ugledna drzava u svetu!

Zato sto je imala standard koji Srbija nece imati ni za 200 godina!

Zato sto se nije gledalo sta si po nacionalnosti, zato sto n ije bilo drige, huligana, tajkuna, zato sto si mogao u svako doba dana i noci da ides gde si hteo..

Zato sto si BIO SLOBODAN....
mi danas placamo ceh tog minulog lepog zivota

Zbog takvih kao on i ostalih koji se svim silama trude da izjednace partizane (Srbe) sa fasistima desava se ovo:

"Autor: I. Pejčić

Moskva, Beograd - Pripadnici Vojske Srbije neće učestvovati na vojnoj paradi u Moskvi, kojom će 9. maja biti obeleženo 65 godina od pobede nad fašizmom, zato što nisu dobili poziv, saznaje Danas. "

Sve smo blize momentu kada ce nas svrstati u istu grupu sa onima koji su bili na strani Hitlera.

Oooo dal je moguce??? :eek:

Pa zasto su onda Nemci, kog djavola, raspisivali poternice za Drazom, i to 1941, a i nekoliko meseci pre dolaska crvene armije!?

Pa sto karalj nije bio sa njima?

Ili bar sa Drazom?

Sto ni danas ne zna srpski?

Svaka ti cast na kralju....:bljak:

Jel ti znas da odgovoris na pitanje ili ne...? Ako ovako nastavis, smatracu da volis SFRJ vise od Srbije... JA VOLIM VISE SRBIJU i . Vidis koliko je lako....

Ok shvatio sam da volis Ruse, ali da ih volis vise od Srba... To mi je isto kao da si rekao da volis amere vise od Srbije... nema razlike!

Kao sto rekoh tesko nama sa onima koji vole vise tudje...

Daj link!

Ovde kada se tako nesto sumnjivo tvrdi - mora da se da link.

Опет си се нажвакао јефтине венецуеланске коке, а знаш да није добро наташте.

draza_poternica.jpg

http://www.pogledi.rs/galerija/bc1/2V.jpg

O Boze, pa rek'o ti je covek koga vise voli! I po cemu je Rusofil?

A ja ti namerno necu reci dok se ne opismenis. :lol

Sada sam video... Ja se povlacim... Sa kretenima ne mogu da dodjem do reci...
a ovde sve cveta od rusofila i onih koji ne vole Srbiju....

A po cemu je rusofil, pa vidi kako velica MOSKVU! Koja je inace zvala amere tamo gde nije zvala nas...
A ni ti nisi bas nesto mnogo pismen... Imas i ti pravopisnih greska...

ZA MAJKU SRBIJU BEZ DEGENA I KUMUNISTA!

Back