gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
eeeee a pazite ove koji vise nisu na vlasti
![]()
![]()
![]()

PS Pozdravljam te. Laku noć.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eeeee a pazite ove koji vise nisu na vlasti
![]()
![]()
![]()
Tito oslobodio.Gde je tito došao tu više slobode nije bilo.Logori,diktatura,teror .. to su odlike brozove vlasti.Nema razlike između broza i nacista.Isti sistem,slična ideologija samo oznake različite kukasti i petokraka,sve ostalo isto.
Четници!Da li su cetnici bili na strani nemaca ili ne
Da li je upravnik logora na Banjici bio cetnik.
Da li su cetnici ucestvovali na streljanju djaka u Kragujevcu.
Da li su cetnici ucestvovali na streljanju gradjana u Jajincima u Beogradu.
Da li Vam se svidja novo prekrajanje istorije.
Da li je bitka na Neretvi izmisljena.МИСЛИШ ИСТИНА
Ko nas je oslobodio od fasizma cetnici,nemci ili partizani.![]()
Na stranu to što po ostvarenim rezultatima i rejtingu oni malom Joži mogu da prdnu pod prozor.![]()
SFRJ, zemlja od ugleda, poštovana i na zapadu, i na istoku i u zemljama trećeg sveta, zemlja relativnog blagostanja u poređenju sa mnogim zemljama tog vremena. Ne znam gde živiš, ali sinko dobar deo toga što danas postoji u ovoj našoj Srbiji stvoreno je u periodu bravarove vladavine.
SFRJ, zemlja od ugleda, poštovana i na zapadu, i na istoku i u zemljama trećeg sveta, zemlja relativnog blagostanja u poređenju sa mnogim zemljama tog vremena. Ne znam gde živiš, ali sinko dobar deo toga što danas postoji u ovoj našoj Srbiji stvoreno je u periodu bravarove vladavine.
Da li su cetnici bili na strani nemaca ili ne
Da li je upravnik logora na Banjici bio cetnik.
Da li su cetnici ucestvovali na streljanju djaka u Kragujevcu.
Da li su cetnici ucestvovali na streljanju gradjana u Jajincima u Beogradu.
Da li Vam se svidja novo prekrajanje istorije.
Da li je bitka na Neretvi izmisljena.
Ko nas je oslobodio od fasizma cetnici,nemci ili partizani.![]()
Dobar deo je i preseljen iz Srbije u ostale republike za vreme copavog.
U to vreme je to bila jedna država, dakle ništa neuobičajeno. Danas možemo da se raskusuravamo oko toga, mada i taj period "ko je koga i koliko" je za nama. Čak se države nastale raspadom bivše Jugoslavije integrišu i na sportskom planu, treba li da spominjem košarkašku Jadransku ligu. Setimo se npr. dostignuća jugoslovenske košarke za vreme ćopavog. Ko li se to bavio sportom i ostvarivao vrhunske rezultate u zemlji punoj logora, u kojoj su građani bili izloženi teroru, zločinima režima, egzekucijama?![]()
To sam i ja rekla pa mi se spočitnulo da je to neophodno.Mislim da Srbija ima veće probleme o kojima treba pričati, nego priču iz istorije.