sta mislite o bilderima

CobRa-SiC-:
A kad spomenu maratonce... šta njima znači dizanje tegova, kljukanje bogapitajčime kacse njihova filozofija najviše nalazi u nogama... Neeemoj molimte sad srati kakoe tu bitno disanje i bogapitajšzajoš...
Ai, oni koisu provaljeni da koriste ta hemijska pomagala obično budu diskvalifikovanni...

Rekao sam da maratonci ne idu u teretanu

Како бре не иду? То им је, поред кондиционог, обавезан део тренинга! Познајем једну девојку која редовно трчи маратон и њима су тренинзи у теретани обавезни! Е сад, нисам се удубљивао у то ЗАШТО је то обавезно... говорила ми је али је нисам нешто претерано слушао... у сваком случају нешто у фазону за стицање снаге, правилног дисања као и контроле виталних функција (пулс, притисак и сл) јер то не могу да изведу на неком кондиционом тренингу у сали или на неком терену (где већ тренирају).

pa lepo,moram da priznam da postoji neka vrsta skrivenog humora u tim mojim raspravama....by the way shto se tiche bildinga,povredio sam koleno:|.....preterao sa chuchnjem....a shto se tiche bildera,i dalje stojim iza svojih stavova....divim se momcima u teretani koji imaju po 100-120 kila mishica,uvek sam idealizovao jake mushkarce,borce,zhivotinje,krupne,sve su to karakteristike jednog vodje,a to je ono chemu svaki mushkarac treba da tezhi....

Makijavelli:
pa lepo,moram da priznam da postoji neka vrsta skrivenog humora u tim mojim raspravama....by the way shto se tiche bildinga,povredio sam koleno:|.....preterao sa chuchnjem....a shto se tiche bildera,i dalje stojim iza svojih stavova....divim se momcima u teretani koji imaju po 100-120 kila mishica,uvek sam idealizovao jake mushkarce,borce,zhivotinje,krupne,sve su to karakteristike jednog vodje,a to je ono chemu svaki mushkarac treba da tezhi....

Manise tih crtanih filmova...

joj ne volim one profi bildere...
mislim na 'vako neshto :shock:
Gustavo_Badell_bodybuilder_Pro_IFBB.jpg

a zhene i da ne spominjem :shock::shock::shock:
female-bodybuilder.gif

a 'vako neshto mi je ok....(mislim na dechkove =P )
Dolce%20&%20Gabbana%20Cruise%202007%20Ad%20Campaign.preview.jpg

i ne,to nisu lutke,vecj pravi ljudi....:mrgreen:

~*PrincesS*~:
joj ne volim one profi bildere...
mislim na 'vako neshto :shock:
Gustavo_Badell_bodybuilder_Pro_IFBB.jpg

a zhene i da ne spominjem :shock::shock::shock:
female-bodybuilder.gif

a 'vako neshto mi je ok....(mislim na dechkove =P )
Dolce%20&%20Gabbana%20Cruise%202007%20Ad%20Campaign.preview.jpg

i ne,to nisu lutke,vecj pravi ljudi....:mrgreen:

ae bre taki nemoj da me nervirash.....evo jedne lepe rechenice jednog bildera''nije mi cilj da me se ljudi plashe,nije mi cilj da se svidim ribama,nije mi cilj da izgledam ko jebeni armani model,CILJ MI JE DA BUDEM VELIK KAO ZHIVOTINJA!!!'' :-D

pa da,bre....mislim to je moj cilj,necemo njega da primenjujemo na druge ljude....nemoraju svi da budu zhivotinje,ja jednostavno volim extremne mere u svakom obliku....shta god hteo da budesh,morash da budesh najbolji,a najbolji u bodibildingu u danashnje vreme znachi ''biti veliki''....

pacer:
pa dobro ti si vec pomenuo da se time ozbiljno bavis, u tom slucaju to je nekako i logicno. takmicis se il jok ?
ma ne josh,kad predjem 100-tku.....ocu sa teshkashima,to je izazov.....

@tina
zhene i ne trebaju da se bave profesionalnim bodybuildingom,isto kao i shto mushkarcki nebi trebalo da se shetaju modnom pistom,al ajd sad....neki ljudi su jednostavno budale....

Makijavelli:
pa da,bre....mislim to je moj cilj,necemo njega da primenjujemo na druge ljude....nemoraju svi da budu zhivotinje,ja jednostavno volim extremne mere u svakom obliku....shta god hteo da budesh,morash da budesh najbolji,a najbolji u bodibildingu u danashnje vreme znachi ''biti veliki''....
Ово по мени није нимало нормално...

Back