sta mislite o bilderima

pa ok,mozhda tebi....i ko je rekao da se time mozhe baviti rekreativno,ako ocesh rekreaciju trchi u nekom parku,ili igraj fubal i slichno....ovo je ozbiljan sport,zahteva ozbiljan pristup i ozbiljnu posvecenost,a ako nisi ozbiljan chovek bar u pogledu fizichke aktivnosti onda nemoj time da se bavish....niko te ne tera....

CobRa-SiC-:
Jok... jasam čovek meraklija i umreću ranije uživajući u životu... :cool:..
hm....''nema vece srece nego one u kojoj chovek zhivi skladno sa svojom svrhom''-Aristotel.....ja dovodim u pitanje tvoje znanje o pravom uzhivanju u zhivotu,ja mogu za sebe da kazhem da uzhivam u zhivotu,u svakom trenutku,radeci ono shto volim i ono shto ce mi pomoci da se svakodnevno usavrshavam.... :?

Prvo dati kažem da nekenjaš ko navijen... Nisi ti nikakav aristotel nitsi živeo aristotelski dabi vako ko navijen prosipo njegove misli... I nemoj tako olako prihvatati tuđa mišljenja i iskustva... Mogobi, za promenu, dizađeš malo napolje ida sam stičeš neka iskustva ida sam gradiš svoje stavovoe... ;)...

... a štose tih bodi bildera tiče, svese zna... Forsirate telo preko predviđenih granica, kljukatese koe čime... Nemo sad nekoda kaže dasu ti proteini iz tih kanti sastavni deo ishrane... Paaa iu mekdonalcu može čovekda pojede i paradaiz i krastavac... Znači, kljukatese tim govnima iz tih kanti za koe velite dasu prirodne stvari... (???)... Dasu tolko prirodne bralibiste ih na drvetu... pa onda tako nakljukani tim kyrcima preko predviđene granice mlatite one mašine do jedno četreste godine otprilike i srce nemadne više snage... i svi pod zemlju...
I akoje to prirodno ondak sam ja miss univerzuma...
Da ne spominjem kako bilderi imaju gej glas... misim, boooga pitaj kakose njima iskrive organi...

@sic
******,nema veze.....necu ja s'tobom da se natezhem....samo ti uzhivaj u svom malom svetu ubedjenja koja si izgradio da bi lechio svoje komplexe....nemoj se ljutish drugar,da ti drzhish do nekih svojih principa nebi ti isho u teretanu 6 meseci,pre svega nebi u nju uopshte ni ushao,a ti si se na tim istim mashinama drkao dok nisi shvatio da je lakshe da sednesh ispred neke budjave samoposluge,da pijesh jeftino pivo,chitash dnevne novine i muvash polovne ribe,nego li da podvrgnesh sebe nechemu shto si shvatio ko ''muchenje tela''shto govori o velichini tvojih jaja koja vec spominjesh,tolka su da chim si naslutio da baveci se buildingom morash da se odreknesh nekih stvari,odma si uvatio maglu.....

p.s.ta kompezacija:|....ok...veruj i u to ako ti pomazhe da lakshe spavash nocu...ja ovde stavljam tachku.....nema vishe rasprave sa tobom.....

Dobro ajd... Tiz tako pametan nabudžiš u teretani... I štaš stim mišićima pametno moći duradiš... ???...
Jedino ako oćežda nabiješ plugove za vrat ida tako oreš ko vo...
:cool:...

Ai jada lečim komplekse jabi reko dasi ti šupljoglavi izkompleksirani bilder... Nebi reko kako ja to generalno vidim... ;)...

A ovo... jeftino pivo i jeftine ribe... Boljebiti bilo dideš u neko obdanište i tamo toj dečici drži ta predavanja da jednog dana nezavrše ko ja... ;)...

a:lol:....kako volish da stavish na kraju rechenice tog smajlija shto namiguje,da ispadne kako si mi utero' ***** sa argumentom....a pivo inache ne pijem,niti sam spomenuo''skupe''ribe,mislio sam pre''kvalitetne'',u svakom pogledu naravno.....i rekoh nebi vishe da se raspravljam,pa ti eto,gledaj da u sledecem postu ne odgovorish uopshte,ili ako ocesh nek bude vezano za bildere.....

[B:
mr.coo[/B]l-Nijedno profesionalno bavljenje sportom nije zdravo(mislim stvarno,neki se jednostavno izgube u besmislenosti pokushavajuci da ospore profesinalno bavljenje,bilo chime)

Mislim da se nismo dobro razumeli ja nisam rekao da nevalja se profesionalo baviti sportom.
Postovanje prema svim profesionalnim sportistima postovanje prema kolemanovih 140 kila misica ali to nije zdravo kao rekkreatvo bavljenj sportom ja nisam rekao nista pogresno 100% je tacno to sto sam rekao.

Zeleo sam malo da odbranim bb a time sto cu ga porediti s problemima drugih sportovima

Makijavelli:
pa ok,mozhda tebi....i ko je rekao da se time mozhe baviti rekreativno,ako ocesh rekreaciju trchi u nekom parku,ili igraj fubal i slichno....ovo je ozbiljan sport,zahteva ozbiljan pristup i ozbiljnu posvecenost,a ako nisi ozbiljan chovek bar u pogledu fizichke aktivnosti onda nemoj time da se bavish....niko te ne tera....

I tek kako mozes se time baviti rekreativno to je jedan od najboljih rekreatvnih sportova
Zasto svako ko krene u teretanu mora da ima zelju da izgleda kao koleman, svarceneger ili jay cutler...

Back