Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
a kad vidim zenu bodibilderku dodje mi da se ispovracam....koji ce pa zenama da budu nabildovane.... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

stevanovicm:Sta mislite o bilderima dali vam se dopadaju
mala_nish:ja palim u skolu, ali samo da se i ja izjasnim :
volim misice, ali ne preterane. misici ne moraju biti izrazeni mnogo da bi covek bio jak. lepo je imati jakog decka, ali bojim se da mnogi suvise forsiraju svoje telo samo da bi im kajla na bazenu lepse stajala (jer se curice kao mnogo loze na to). dakle, sve u granicama normale. uostalom, i ja sam svojevremeno dizala tegove, zbog mog opet sporta, ali nisam izgledala napumpano, a osecala sam se bolje. ali, sad, boze moj, ako neko voli da se bilduje, sta da mu radim, i ja volim da peglam kosu iako je ljudima neshvatljivo zasto zelim da lokne nestanu (a ne volim kada mi neko soli pamet o tome, tako da...) svako neka radi ono sto voli
Moze i tako... ;-)POP Mare:Prvo upoznas frajere pa te oni dovedu u formu... mada mozda ovo ne vazi za tinejdzere... ja se izvinjavam
![]()
pametno mala,pametnosvako neka radi ono sto voli[/B]

Sad si se izvuklaPeta W.:Mrzim bildere!
Shalim se...mrzim bildere,volim samo Mareta od njih! :wink:

simpatican odgovorBlackDragon:U redu je to da neko vezba da bi se malo doveo u red, odrzavao kondiciju... ali ne i to kad se trudi da izgleda nabildovano. Nabildovane bilmeze a posebno majmune koji pumpaju misice samo da bi se qrcili pred drugima i skretali paznju napaljenim, tupavim klinkama na bazenu, ne podnosim, odvratni su.
ovo sam i ja hteo isto da kazem , ali veruj mi 99% njih i dalje nema pojma o cemu pricas ...MrHyde:Sto mesate proteine i steroide ?
Ustvari, sto ih stavljate u isti kos?
Proteini su vam neophodni za zivot, isto kao i vitamini, dok su steroidi droga koju uzimaju majmuni da bi se qrcili mamutskim misicima. Lepo je imati misice, ali normalne, a ne kao u vola.
........evo ja idem u teretanu dosta dugo i treniram realni aikido i nista mi ne fali.....a kad mi neko kaze to "nabijen","napucan" ili to ti nevalja (a pritom mi govori totalna neznalica) to nije prirodno,sto to radis od sebe itd prevrnem ocima 20 puta.....samo mi nije jasno ko vam je utuvio u glave da teretana nije zdrava ....a jos kad mi neko spomene suplemente kao najvecu gudru onda mi tek bude lose......mnogo ljudi pametuje oko teretane (u koju nikad nisu usli) a nemaju pojma o cemu pricaju,da nekazem da lupetaju gluposti od kojih dobijam napade smeha.......