sta mislite o bilderima

nista narocito svako je vlasnik svog tela. Zato je jedan covek sto svaki dan jede u dafu veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiii i zovu ga ONAJ STO ONAJ! Naravno legenda dafa MOTORHED

ja palim u skolu, ali samo da se i ja izjasnim :
volim misice, ali ne preterane. misici ne moraju biti izrazeni mnogo da bi covek bio jak. lepo je imati jakog decka, ali bojim se da mnogi suvise forsiraju svoje telo samo da bi im kajla na bazenu lepse stajala (jer se curice kao mnogo loze na to). dakle, sve u granicama normale. uostalom, i ja sam svojevremeno dizala tegove, zbog mog opet sporta, ali nisam izgledala napumpano, a osecala sam se bolje. ali, sad, boze moj, ako neko voli da se bilduje, sta da mu radim, i ja volim da peglam kosu iako je ljudima neshvatljivo zasto zelim da lokne nestanu (a ne volim kada mi neko soli pamet o tome, tako da...) svako neka radi ono sto voli

mala_nish:
ja palim u skolu, ali samo da se i ja izjasnim :
volim misice, ali ne preterane. misici ne moraju biti izrazeni mnogo da bi covek bio jak. lepo je imati jakog decka, ali bojim se da mnogi suvise forsiraju svoje telo samo da bi im kajla na bazenu lepse stajala (jer se curice kao mnogo loze na to). dakle, sve u granicama normale. uostalom, i ja sam svojevremeno dizala tegove, zbog mog opet sporta, ali nisam izgledala napumpano, a osecala sam se bolje. ali, sad, boze moj, ako neko voli da se bilduje, sta da mu radim, i ja volim da peglam kosu iako je ljudima neshvatljivo zasto zelim da lokne nestanu (a ne volim kada mi neko soli pamet o tome, tako da...) svako neka radi ono sto voli

Mala iz Niš - iš!

Mislim da to sto Mare radi je i ok... ne ovo nije nikakvo slihtanje vec decko uopste ne preteruje bar sto se izgleda tice... mozda on preteruje s vremenom provedenim u teretani, ali izgled je prihvatljiv. Hocu da kazem da covek nije nakaradno nabijen ;)

U redu je to da neko vezba da bi se malo doveo u red, odrzavao kondiciju... ali ne i to kad se trudi da izgleda nabildovano. Nabildovane bilmeze a posebno majmune koji pumpaju misice samo da bi se qrcili pred drugima i skretali paznju napaljenim, tupavim klinkama na bazenu, ne podnosim, odvratni su.

Sto mesate proteine i steroide ?
Ustvari, sto ih stavljate u isti kos?
Proteini su vam neophodni za zivot, isto kao i vitamini, dok su steroidi droga koju uzimaju majmuni da bi se qrcili mamutskim misicima. Lepo je imati misice, ali normalne, a ne kao u vola.

MrHyde:
Sto mesate proteine i steroide ?
Ustvari, sto ih stavljate u isti kos?
Proteini su vam neophodni za zivot, isto kao i vitamini, dok su steroidi droga koju uzimaju majmuni da bi se qrcili mamutskim misicima. Lepo je imati misice, ali normalne, a ne kao u vola.
ovo sam i ja hteo isto da kazem , ali veruj mi 99% njih i dalje nema pojma o cemu pricas ...

koliko vidim ovde je mnogo lose navikana teretana...........jedno veliko O BOZE !!! bas sam se lepo nasmejao posle procitanih postova :) ........evo ja idem u teretanu dosta dugo i treniram realni aikido i nista mi ne fali.....a kad mi neko kaze to "nabijen","napucan" ili to ti nevalja (a pritom mi govori totalna neznalica) to nije prirodno,sto to radis od sebe itd prevrnem ocima 20 puta.....samo mi nije jasno ko vam je utuvio u glave da teretana nije zdrava ....a jos kad mi neko spomene suplemente kao najvecu gudru onda mi tek bude lose......mnogo ljudi pametuje oko teretane (u koju nikad nisu usli) a nemaju pojma o cemu pricaju,da nekazem da lupetaju gluposti od kojih dobijam napade smeha.......

p.s upravu si pajser.....skroz si upravu.....

p.s i naravno da veoma mali procenat ljudi gotivi profi bildere.....ja nisam jos sreo devojku koja izbalavi i izrogaci oci kad vidi nekog profi bildera......

p.s i NEMOJ TE da ubacujete u isti kos bildere i atlete........to je kao dan i noc......crno belo...jing jang .....

Mare postavi jednu sliku, onako "bildersku", pa da vidimo onda sta kazu ove klinkice kojima se ne svidjaju misici..
Ili ovi sto su vec prejaki, pa ne zele da krenu u teretanu jer bi onda narasli toliko da bi jadni morali da ugradjuju nova vrata zbog toliko sirokih ramena...

moj drug ide u teretanu u koristi proteine jer mu treba da dobije na misicnoj masi.....ali proteine mogu i zene da piju,nisu skodljivi.....a od steroida rastu grudi i dobijaju se dlake na grudima,sto bas zenama i nije preporucljivo :lol:
to mi je sve ovaj drug rekao :D

Back