sta mislite o bilderima

e jbg, ja bash wolim kad widim nekog nabildowanog lika, meni je to extra, ja da sam mushko sigurno bih se poswetila bodybuilding-u....
btw ne mislim da im je zdrawlje loshe, niti ishrana, mozda kod onih koji se kljukaju steroidima i kojekakwim glupostima, ali kod prawih-nikako...

Anele:
slazem se sa tobom... uvek sam pricala da je bolje baviti se sa nekim sportom nego da dobijes odgovor kada pitas "jel treniras nesto" a on kaze "visim u teretani" :p
isto kazem i za devojke kada idu na aerobik... koja glupost :shock: :lol: :lol:
@ pajser
a ti ides u mirisljave teretane :lol:
Sta je lose u tome ako devojka ide na aerobik? Ja npr. ne zelim da treniram neki sport ali zelim da budem fit i mislim da je aerobik savrsen izbor. Isla sam i u teretanu zapravo jeste malo smrdljivo ali korisno... Postignes formu i upoznajes frajere... :D

dođem na ovaj forum,gledam teme i vidim tebe pajseru :)) lol
nego forum se zove Tinejdžeri,a ja još nisam sreo nekog BB-a u pravom smislu,onaj koji je pro.
Nema ništa loše u teretanu,recimo da nabiješ masu ako si žgovljav(osim ako volite da vam dečko bude 20 kila sa krevetom) ili da se izdefinišeš do leta i sl.

Razmazena:
Sta je lose u tome ako devojka ide na aerobik? Ja npr. ne zelim da treniram neki sport ali zelim da budem fit i mislim da je aerobik savrsen izbor. Isla sam i u teretanu zapravo jeste malo smrdljivo ali korisno... Postignes formu i upoznajes frajere... :D
Prvo upoznas frajere pa te oni dovedu u formu :)... mada mozda ovo ne vazi za tinejdzere... ja se izvinjavam :)

ja inache ne postujem ovde...al
u mom gradu pre nekog vremena bila je manifestacija dani estrade...sav kvazi umetnichki olosh saqpio se ovde...danas videh flajer neko takmichenje u bodi bildingu...to je divno...prave stvari...za mlade narashtaje

lepo je da chovek odrzhava kondiciju...ruzhno je da neko bude bodibilder...besmisleno je troshiti previshe vremena i energije na gradjenje musqlature...kao shto je dobro "poznavati" internet...a loshe provoditi previshe vremena na istom...

Back