wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Ma da, kazem, ok je ici radi rekreacije ali .....
Sto rece moja drugarica ": Sve u cemu se pretera postaje greh"
Sto rece moja drugarica ": Sve u cemu se pretera postaje greh"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne vezano za temu imas jedan od najmotjnijih nickova na ovom forumu!sound_of_my_life:Ne volim nabildovane, grozno je kad enko ozgleda ko teza verzija popaja![]()

dushu sam mu izvadio 
Sta je lose u tome ako devojka ide na aerobik? Ja npr. ne zelim da treniram neki sport ali zelim da budem fit i mislim da je aerobik savrsen izbor. Isla sam i u teretanu zapravo jeste malo smrdljivo ali korisno... Postignes formu i upoznajes frajere...Anele:slazem se sa tobom... uvek sam pricala da je bolje baviti se sa nekim sportom nego da dobijes odgovor kada pitas "jel treniras nesto" a on kaze "visim u teretani"
isto kazem i za devojke kada idu na aerobik... koja glupost :shock:![]()
![]()
@ pajser
a ti ides u mirisljave teretane![]()
NdaDovla:Evo... ja sam prirodno misicav i kad bih bio bilder tj kada bih isao u teretanu to bi onda bilo ruzno i preterano.....

) lolPrvo upoznas frajere pa te oni dovedu u formuRazmazena:Sta je lose u tome ako devojka ide na aerobik? Ja npr. ne zelim da treniram neki sport ali zelim da budem fit i mislim da je aerobik savrsen izbor. Isla sam i u teretanu zapravo jeste malo smrdljivo ali korisno... Postignes formu i upoznajes frajere...![]()
... mada mozda ovo ne vazi za tinejdzere... ja se izvinjavam