sta mislite o bilderima

nisam opasna nego lepo priznajem
jes,ove ostale se ne nalože kad vide lepo oblikovano muško telo,isto kao što se ti ne ložiš na dobre ribe
aha,aha,aha :P
prva stvar,imam veliku glavu pa bi ti trebao znaš koji zamah,a i nisam mislila na neko makljanje,nego da te jednim potezom baci na krevet :lol: :lol: :lol: ahahah :D

Nije isto kad dečko ima lepo razvijeno telo što se mahom postiže nekim sportom, lepo razvijeni mišići, a ne nabijeni i neki lik koji ne može ruke da spustii kolike su mu....

Sta si ovim htela da kazes??:lol:

@tema

Decaci mogu da stanu sa rastom samo ako kao mali preteraju sa tezinom odredjenih tegova... Mada, nizi ljudi lakse nabiju misice.

Ja bih voleo da sam sirok u ramenima, da mi se dobro poznaju misici, ali da nisam mnogo krupan...tek da mi se majica ne cepa na meni.:p

Gledaj nikad nije dokazano da bildovanje zaustavlja rast...samo da niži muškarci imaju veće predispozicije kada je bodi bilding u pitanju...ja sam čula da košarka pospešuje rast, fudbal smanjuje, trčanje smanjuje pa realno u tome i nema mnogo istine...vremenom se sve to iskristališe, normalno je da neće igrati košarku neko od 170 niti fudbal neki dvometraš...

Nije isto kad dečko ima lepo razvijeno telo što se mahom postiže nekim sportom, lepo razvijeni mišići, a ne nabijeni i neki lik koji ne može ruke da spustii kolike su mu....

mhmmh
mislim,naravno da se ne bih naložila na onu gamad sa slike što je postavljena pre 2-3 strane...
nisam toliko nastrana...ali mišićavo i umereno nabildovano telo ne izgleda kao životinjsko..znaš i sama.

Nemam neko visoko misljenje o njima...Ima retko gde neki kul lik, ali 95% ne izbija iz teretane da bi petkom uvece mogli da obuku bodi majcu i da se seljace u nekom klubu i izgravaju zajebane likove.
S druge strane, ima likova koji nisu nabildovani, a koji bildere ima da stave u dzep.

Naravoucenije-nije bitna maska, vec ono ispod maske.

Teretana nije za maloljetnike, da se razumijemo, a vidim sve vise takvih idu tamo, pa ce onda u 25-toj imaju 150 kila.

A inace nemam nista protiv bildera, sta vise, volio bih da sam gradjen kao oni, samo ne da pretjeram, kao sto vecina zna.

Back