Rockerka_U_Dusi
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Isto sto i o dizelima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da ne želim da ih razumem.![]()
Sta mislite o bilderima dali vam se dopadaju
Ja bogami volim da vidim mišićavo muško...sirovinu pravo iz pećine,samo toljaga da mu fali![]()
Ja bogami volim da vidim mišićavo muško...sirovinu pravo iz pećine,samo toljaga da mu fali![]()
Uf si ti neka opasna...Pa onda lepo te s oprostenjem maljem mlatnem po glavi ko pravo pecinsko musko![]()
Svejedno mi je.
Mada, jedno sam vreme bila protiv bildovanja u tinejdžerskim godinama, dok mi nije drugaricin tata (koji se time bavi 20ak godina i nije napunpani punoglavac) objasnio da nema negativnih posledica (npr. zaustavljanje rasta) ako se radi pravilno. =))
nisam opasna nego lepo priznajem
jes,ove ostale se ne nalože kad vide lepo oblikovano muško telo,isto kao što se ti ne ložiš na dobre ribe
aha,aha,aha
prva stvar,imam veliku glavu pa bi ti trebao znaš koji zamah,a i nisam mislila na neko makljanje,nego da te jednim potezom baci na krevet![]()
![]()
ahahah
![]()
Mrzite debele,mrzite nabildovane.Prema vašem opisu idealan muškarac je ona p**ka iz TH-a.
![]()
A ti si kao tinejdzerske godine odavno prevazisla...Hm...
Ne,vi to nazivate muškarcem.Muškarac?! O_o To ti nazivaš muškarcem? Pa ja sam veće muško od njega.![]()
Joj,meni je to odvratno...
Onako ,zamislim naslovnu stranu casopisa na kojima su bilderi i jos gore,bilderke,i smuci mi se![]()
Gajba piva i za tebe.Milorade, ne možeš reci "Vi to nazivate muškarcem." Ne mislimo sve isto. Vidiš, meni su takvi nazovi muškarci ogavni.![]()
Uopšte to nisam rekla.
Samo kažam da ne bih volela da svi muški stanu sa rastom, ko će onda da ostane za mene?!
Stole, nabijen? Meni su nabijeni oni muškarci koji nisu visoki, nisu mršavi ali nisu ni debeli... nekako... nekako... nabijeni...
Danas sam videla druga dok vozi svog zmaja (moped). Pogrbio se kao kuka.A kao ide u teretanu već nekoliko meseci da bi se oblikovao... lepo to izgleda dok on stoji al' kako sedi... zlo.
![]()