sta mislite o bilderima

Uf si ti neka opasna...Pa onda lepo te s oprostenjem maljem mlatnem po glavi ko pravo pecinsko musko :lol:

nisam opasna nego lepo priznajem
jes,ove ostale se ne nalože kad vide lepo oblikovano muško telo,isto kao što se ti ne ložiš na dobre ribe
aha,aha,aha :P
prva stvar,imam veliku glavu pa bi ti trebao znaš koji zamah,a i nisam mislila na neko makljanje,nego da te jednim potezom baci na krevet :lol: :lol: :lol: ahahah :D

Svejedno mi je.

Mada, jedno sam vreme bila protiv bildovanja u tinejdžerskim godinama, dok mi nije drugaricin tata (koji se time bavi 20ak godina i nije napunpani punoglavac) objasnio da nema negativnih posledica (npr. zaustavljanje rasta) ako se radi pravilno. =))

nisam opasna nego lepo priznajem
jes,ove ostale se ne nalože kad vide lepo oblikovano muško telo,isto kao što se ti ne ložiš na dobre ribe
aha,aha,aha :P
prva stvar,imam veliku glavu pa bi ti trebao znaš koji zamah,a i nisam mislila na neko makljanje,nego da te jednim potezom baci na krevet :lol: :lol: :lol: ahahah :D

Ja se ložim na šund-ribe (:hahaha:)...
Bož' me sačuvaj perverzija :)

Mrzite debele,mrzite nabildovane.:dash:Prema vašem opisu idealan muškarac je ona p**ka iz TH-a.
puke.gif

A ti si kao tinejdzerske godine odavno prevazisla...Hm...

Uopšte to nisam rekla.

Samo kažam da ne bih volela da svi muški stanu sa rastom, ko će onda da ostane za mene?! :lol:

Stole, nabijen? Meni su nabijeni oni muškarci koji nisu visoki, nisu mršavi ali nisu ni debeli... nekako... nekako... nabijeni... :mrgreen:

Danas sam videla druga dok vozi svog zmaja (moped). Pogrbio se kao kuka. :lol: A kao ide u teretanu već nekoliko meseci da bi se oblikovao... lepo to izgleda dok on stoji al' kako sedi... zlo. :lol:

Uopšte to nisam rekla.

Samo kažam da ne bih volela da svi muški stanu sa rastom, ko će onda da ostane za mene?! :lol:

Stole, nabijen? Meni su nabijeni oni muškarci koji nisu visoki, nisu mršavi ali nisu ni debeli... nekako... nekako... nabijeni... :mrgreen:

Danas sam videla druga dok vozi svog zmaja (moped). Pogrbio se kao kuka. :lol: A kao ide u teretanu već nekoliko meseci da bi se oblikovao... lepo to izgleda dok on stoji al' kako sedi... zlo. :lol:

Sta si ovim htela da kazes??:lol:

@tema

Decaci mogu da stanu sa rastom samo ako kao mali preteraju sa tezinom odredjenih tegova... Mada, nizi ljudi lakse nabiju misice.

Ja bih voleo da sam sirok u ramenima, da mi se dobro poznaju misici, ali da nisam mnogo krupan...tek da mi se majica ne cepa na meni.:p

Back