Šta mislimo jedni o drugima?

Onaj koji je iskomplexiran, koji se stidi ili koji nije prihvatio sebe sigurno bi se folirao i pričao da je ono što nije. Mada, ne mora da znači, gledam logično, samo.
Donekle, da ne ispadnem licimur, možda za neke stvari radimo to i svi, mislim, ne bi trebalo da budemo mlogo intimni, I suppose :neutral:
However, ti kažeš za osobu šta misliš o njoj i njenom ponašanju, e sad da li je ona to stvarno, tebe boli dupe, njen problem.

Onaj koji je iskomplexiran, koji se stidi ili koji nije prihvatio sebe sigurno bi se folirao i pričao da je ono što nije. Mada, ne mora da znači, gledam logično, samo.
Donekle, da ne ispadnem licimur, možda za neke stvari radimo to i svi, mislim, ne bi trebalo da budemo mlogo intimni, I suppose :neutral:
However, ti kažeš za osobu šta misliš o njoj i njenom ponašanju, e sad da li je ona to stvarno, tebe boli dupe, njen problem.

Tacno, a oni koji imaju kompleks vise vrednosti glume iskopleksiranost da bi ima drugi punili ego, teze ka tome...

Poslednja izmena:
Ne vjerujem da se ovde ljudi predstavljaju realno, pa zašto onda imati mišljenje o nekom ko uopšte nije onakav kakvim se predstavlja. Ne znam, možda griješim.

Komunikacija preko neta i u 4 oka su dva razlicita svijeta. To sto se ljudi ne prestavljaju realno, tu se slazem, mada i nijesu svi takvi . Ja sam imao priliku da upoznam par ljudi sa kojima sam se dopisivao preko neta, i utisci su bili razliciti. Neki su bili OK, a neki su me potpuno razocarali.

Znate šta je vaš problem?
To što posmatrate sve vrlo doslovno, bukvalno.
Pobogu, postoje i nijanse između kontrasta.

Jednostavno, internet i realni svet se ne mogu porediti.
Drugačija su merila, potpuno druge stvari dolaze do izražaja prilikom komunikacije.

Tako da, tačno je da se na neki način predstavljaš drugačije ovde nego što bi u RL, a to nije do tebe već do sredstva komunikacije.

A očigledno niste ni svesni koliko vas reči odaju. :) I način pisanja postova, odabir rečnika i način formulisanja rečenica, znakovi interpunkcije, avatari, dekor profila, kako se postavljate prema drugim korisnicima, način razmišljanja o različitim tematikama... Sve to ukazuje na neke vaše osobine. Malo po malo, može se stvoriti slika o nečijoj ličnosti.

edit:

mislim da je Kreptoman bash KUL! :cool:

Slažem se. :)
Jedan od dražih mi na ovome potforumu.

Poslednja izmena:
Slažem se.
Jedan od dražih mi na ovome potforumu.
:rumenko:
I meni si ti jedna od drazhih :rumenko:
a i josh neki od drazhih su mi wild child, sibil vejn, stefan, levichar i josh nekoliko :)
necu da se neki osete uvredjeno shto ih nisam naveo, al' necu sad da navodim skroz pa da se desi da padne omashka, zaboravim nekog, i to posle bude uvreda, nego ako 'ocete da znate da l' ste mi drazhi, provalicete kroz postove :D

Inace, fin Mimin post, mogu samo da se slozim sa njim.
a jel se slazhesh da sam kul? :P

Back