User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.031
...
mislim i onda smislim da smo svi jedna gomila budala![]()
Pricaj u svoje ime!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
mislim i onda smislim da smo svi jedna gomila budala![]()

Pricaj u svoje ime!![]()

Onaj koji je iskomplexiran, koji se stidi ili koji nije prihvatio sebe sigurno bi se folirao i pričao da je ono što nije. Mada, ne mora da znači, gledam logično, samo.
Donekle, da ne ispadnem licimur, možda za neke stvari radimo to i svi, mislim, ne bi trebalo da budemo mlogo intimni, I suppose
However, ti kažeš za osobu šta misliš o njoj i njenom ponašanju, e sad da li je ona to stvarno, tebe boli dupe, njen problem.
Ne vjerujem da se ovde ljudi predstavljaju realno, pa zašto onda imati mišljenje o nekom ko uopšte nije onakav kakvim se predstavlja. Ne znam, možda griješim.
I način pisanja postova, odabir rečnika i način formulisanja rečenica, znakovi interpunkcije, avatari, dekor profila, kako se postavljate prema drugim korisnicima, način razmišljanja o različitim tematikama... Sve to ukazuje na neke vaše osobine. Malo po malo, može se stvoriti slika o nečijoj ličnosti.mislim da je Kreptoman bash KUL!![]()

Idem ja na neki forum da se predstavljam kao muskarac mihihi.
Inace, fin Mimin post, mogu samo da se slozim sa njim.

Slažem se.
Jedan od dražih mi na ovome potforumu.

a jel se slazhesh da sam kul?Inace, fin Mimin post, mogu samo da se slozim sa njim.

Idem ja na neki forum da se predstavljam kao muskarac mihihi.
Inace, fin Mimin post, mogu samo da se slozim sa njim.

@Reckless
Koji su ti?![]()

Pa ti si nasa pitica sa mesom, znas da si mi kul

Haha, iju ne zalazim ja na ljubav i sex..tamo su svi iskusni ebachi..oseticu se inferiorno![]()

pitica sa mesom
Na nista, samo ti budi cool
![]()

Moraću jednom Kreptu da izvedem na Tuborg.
Ijao, pitica. :alava: