Šta mislimo jedni o drugima?

Meni je draze kad vidim da neko ne stavlja zareze, tacke i sl...nekako me je smorila sva ta pismenost koja se ovde trazi.:confused: Ma svi su ok, samo sto nekad malo smaraju...dobri su oni.:mrgreen:

E vidis sad.
Neko je navikao tako da pise.
Recimo, ja kad citam neciji post, koji nema ni jedan znak interpunkcije, imam osecaj kao da se zaletim negde, kao da trcim.
Stvar navike odnosno stvar kulture.
Nekako mu dodje na isto.

A i ne vidim zasto bi se upotreba tacke, zareza i ostalih znakova interpukcije svela na kopiranje Mime i Luke.

Poslednja izmena:
Pa zar ti nije lakše da se snađeš kada postoje interpukciski znakovi, nego kad ti spoji 5 rečenica u jednu?

Naravno da jesmo. :mrgreen:

Ma nekad jeste, ali smori me zato sto znam da pola njih pise samo da bi neko mislio da su pametni...

Jeste.:lol:

E vidis sad.
Neko je navikao tako da pise.
Recimo, ja kad citam neciji post, koji nema ni jedan znak interpunkcije, imam osecaj kao da se zaletim negde, kao da trcim.
Stvar navike odnosno stvar kulture.
Nekako mu dodje na isto.

Ja sam nekad pisao onako kako mi izleti iz glave, bez znakova i ostalih sra.nja, ali su me primoravali da moram lepo da pisem i onda sam promenio nacin pisanja...a sad ne mogu da menjam zato sto sam se navikao da pisem ovako.:(

Ma nekad jeste, ali smori me zato sto znam da pola njih pise samo da bi neko mislio da su pametni...

Jeste.:lol:

Ja sam nekad pisao onako kako mi izleti iz glave, bez znakova i ostalih sra.nja, ali su me primoravali da moram lepo da pisem i onda sam promenio nacin pisanja...a sad ne mogu da menjam zato sto sam se navikao da pisem ovako.:(

Pa i lepse je kad pises sa tackom, zarezom itd.
Stvar opste kulture donekle. :lol:

E ovako, pocecu sa opisivanjem forumasa koje znam malo bolje, ali cu ih opisivati 1 post - 1 forumas, pa cu sad opisati samo jednog forumasa, a ostale drugi put.
Pocinjem sa liderom DPP-a tj. Demokratske Piggy Partije, izvjesnim gospodinom Funny!

Sa njime imam takvu komunikaciju da kod njega uopste ne moram da biram rijeci, nego razgovor ide spontano, jer je lik opusten i duhovit. Pohvalio me je kako ja nikoga ne diram, a njega sam najvise zajebavao:lol: Sve u svemu, vidi se da je dobar i neiskvaren.

E ovako, pocecu sa opisivanjem forumasa koje znam malo bolje, ali cu ih opisivati 1 post - 1 forumas, pa cu sad opisati samo jednog forumasa, a ostale drugi put.
Pocinjem sa liderom DPP-a tj. Demokratske Piggy Partije, izvjesnim gospodinom Funny!

Sa njime imam takvu komunikaciju da kod njega uopste ne moram da biram rijeci, nego razgovor ide spontano, jer je lik opusten i duhovit. Pohvalio me je kako ja nikoga ne diram, a njega sam najvise zajebavao:lol: Sve u svemu, vidi se da je dobar i neiskvaren.

Stole dusa od coveka bre. :lol:

:sad2:Kad dospem do predsednika, znaj da cu te metnuti na mesto mog licnog djubretara.
a060.gif
Ovo je bilo tako dirljivoooo...
g035.gif
b005.gif

Stole dusa od coveka bre. :lol:

Pa zar ne?
g045.gif

Jos je mlad, daj mu malo vise vremena da se iskvari:lol:

Cesto samo citam tudje postove, komentare ne pisuci nista.Stvarno su dosadile osobe koje uvek moraju biti ironicne, sarkasticne, na taj nacin ismejavajuci i ponizavajuci druge.Sta bi sa obicnom, neobaveznom konverzacijom???Sve se svodi na to pocenjivanje i isticanje svoje "pameti" u mnogim slucajevima.Jednom je neko rekao:"Na forumu su svi pametni."Ili se bar prave takvima.Jadnizam.To je nesto sto mi malo smeta, kod nekih.

Back