Brooke
Aktivan član
- Poruka
- 1.987
Biljana (tj. Brooke)
Osoba koju poznajem od kada znam za sebe.... zasluzuje titulu najbolje sestre na svetu... Veoma pozitivna osoba i uvek nasmejana... Komunikativna je i lako sklapa prijateljstva... Iskrena je, ponekad naivna ali u svakom sluchaju veoma luda i pored nje je nemoguce ne smejati se... Veliki je zaludjenik i obozavalac muzike i knjiga... chak je napisala i svoju knjigu i sada je u tripu ''Nikad je necu izdati...'' ali ja verujem u nju i znam da je knjiga fantastichna... Ima komplekse zbog svoje visine ali je savrshena bash takva kakva jeste... Veoma je odgovorna i uvek tu kad mi je potrebna... Zivi u svom svetu, zemlji Biljaniji i definitivno nema srece u ljubavi ali i to se jednom mora preokrenuti... i za kraj rekla bih joj joshni VTP! Ona zna na shta mislim... (:
Hvala seko...
 Ali stvarno od srca...
 Ali stvarno od srca... Ja cu da se raspiskaram neki drugi put, sada me teraju sa kompa... =/
VTP!

KADLUPIMPLUPIM!
 KADLUPIMPLUPIM! 

)  nekad se pomalo raspravljao na forumu ( mozda  sa anarho , ne secam se dobro ) ali  ne znam sto su ga toliko puta banovali
 )  nekad se pomalo raspravljao na forumu ( mozda  sa anarho , ne secam se dobro ) ali  ne znam sto su ga toliko puta banovali