Šta mislimo jedni o drugima?

Biljana (tj. Brooke)

Osoba koju poznajem od kada znam za sebe.... zasluzuje titulu najbolje sestre na svetu... Veoma pozitivna osoba i uvek nasmejana... Komunikativna je i lako sklapa prijateljstva... Iskrena je, ponekad naivna ali u svakom sluchaju veoma luda i pored nje je nemoguce ne smejati se... Veliki je zaludjenik i obozavalac muzike i knjiga... chak je napisala i svoju knjigu i sada je u tripu ''Nikad je necu izdati...'' ali ja verujem u nju i znam da je knjiga fantastichna... Ima komplekse zbog svoje visine ali je savrshena bash takva kakva jeste... Veoma je odgovorna i uvek tu kad mi je potrebna... Zivi u svom svetu, zemlji Biljaniji i definitivno nema srece u ljubavi ali i to se jednom mora preokrenuti... i za kraj rekla bih joj joshni VTP! Ona zna na shta mislim... (:

Hvala seko... :cmok: Ali stvarno od srca...

Ja cu da se raspiskaram neki drugi put, sada me teraju sa kompa... =/

VTP!

Sve najbolje...
thumbsupse6-1.jpg

Jaooo pade mi na pamet ova tema :D
Evo ovaj kreptin post me je podsetio
Ne podcenjujem ja nikoga ;)
Ali postoji neki red na ovom pdfu, npr. Stefan ce napisati neshto savrsheno logichno, nadre ce da razvezhe polukilometarski post namerno gurajuci raznorazne izraze za koje je samo on chuo time terajuci jadnog Krepta da chita tekst 2 puta, Mima i Wild_Child ce da budu sarkastichne ili ironichne u svom odgovaranju (ili ce da izfilozofiraju ako su raspolozhene), par dezhurnih ce baciti neku trulu foru, par ce ozbiljno da odgovori a Krepto ce da napishe neshto glupo, a ujedno i bolesno, mada ponekad duhovito :P

A i cini mi se da je tacan :D
Bravo kreptomane :) :super:
Napisao bih i ja nesto na ovu temu ali sam mnoogo lenj pa me mrzi da ukljucim mozak a i ako nekog uvredim treba da razmishljam josh vise:lol:

Jaooo pade mi na pamet ova tema :D
Evo ovaj kreptin post me je podsetio

A i cini mi se da je tacan :D
Bravo kreptomane :) :super:
Napisao bih i ja nesto na ovu temu ali sam mnoogo lenj pa me mrzi da ukljucim mozak a i ako nekog uvredim treba da razmishljam josh vise:lol:

:mrgreen::mrgreen:

Sta zelis da kazes time...?

meni njegovi postovi uopshte nisu jasni :P
Sibil, ja mislim o tebi stvarno da si oK i ne nervirash me :D

A ja mislila on mene voli, da ne poverujes...

Enivej, drago mi je sto sam u grupi onih koji nerviraju - zasto - zato sto su upravo nabrojani po meni najkvalitetniji forumasi , s tim da bih ja dodala jos par ljudi u tu grupu kvalitetnih.
Naprimer Stefana, Sibil, Magic Flower, Shixa pa i one grde Kreptu i Nixxa koji me jako zivciraju ali ih volem na neki mazohisticki nacin.

Mene niko ne nervira..Sto bih se nerivrala oko nekog s foruma (omg lol) Nemam neko misljenje..Mada mi je Kreptoman najsmesniji :D

Brate, 'oces da ti nadjem klip gde se neki lik svadja sa lutkom ispred kamera...:lol: Ja se nerviram i kad igram igricu pa nista...
Sta ima veze sto je net...

Meni je Krepto skorom naj lik na krsti...:D

A ja mislila on mene voli, da ne poverujes...

Enivej, drago mi je sto sam u grupi onih koji nerviraju - zasto - zato sto su upravo nabrojani po meni najkvalitetniji forumasi , s tim da bih ja dodala jos par ljudi u tu grupu kvalitetnih.
Naprimer Stefana, Sibil, Magic Flower, Shixa pa i one grde Kreptu i Nixxa koji me jako zivciraju ali ih volem na neki mazohisticki nacin.

Samo malo nekad umete da preterate sa zezanjem nekih likova/likusa na forumu...ajde da se jedan od vas svadja sa njim, nego se uvek nadje ta druzina da zeza pojedince... Ali uglavnom ste dobri...

P.S. Vec sam negde cuo to da je nekome drago zato sto se nalazi tu na lsiti nerviranja, ali ja nisam naveo one koje mislim da su pametni, vec oni koji nerviraju... Hteo sam da navedem jos jednu klinku koja je veoma ispod vase inteligencije, ali sam joj zaboravio nick.;)

Poslednja izmena:
Zaboravih eto vidis i Smetala da dodam mada on ume malo da me iznervira, ali intelektualno zasluzuje da se nadjeu skupini gore pomenutih.

Ne znam ja Funny po kom si kriterijumu birao, ja sam to odredila onako kako je meni odgovaralo:P

Moze i on na listu...:lol: ali moram da priznam da vecina onih na mojoj listi jesu izuzetno pametni ljudi(barem tako mislim), ali oni umeju da preteraju sa izrazavanjem pameti...i umeju da je iskoriste u lose svrhe na netu... npr za zezanej drugih.

A najgore mi je to sto se secam kako je pola njih bilo niko i nista na forumu dok nisu dosli na teen i upoznali ostatak pametnica...pa su odna poceli da pametuju i da pisu kako treba...:neutral:

Postoji par gotivnih ljudi ovde i "starije" ekipe,ostali me nerviraju jer misle da su popili svu pamet sveta i da mogu svakog da omalovazavaju! Funny!,kreptoman,carzy girl,Nixx,bojana rock queen,Elektra su gotiva,levicarsko smetalo,selena,nadrealista,Mima,Stefan,Dovla,Ibm su mi nesto izmedju (nemam stav prema njima,neutralnost),ostali su mi iritantni sa svojim pametovanjem i stavom da su pametniji od drugih i uzviseniji;a tek kad se okome na nekog i kad pocnu da spamuju....

Ja mislim da je Over lik koji je bas onako cool ( :cool: ) nekad se pomalo raspravljao na forumu ( mozda sa anarho , ne secam se dobro ) ali ne znam sto su ga toliko puta banovali
BTW: over kad si se uclanio na forum , znam da nije 24.08.2008. :lol:
Interesantno kako nikad ne zapazim ko je kakav , pa i nemam neke utiske a ne da ne smem da kazem :D

funny mi je ok
wild-child cool
levicar fine
wind of change iskompleksirana
broken doll i alexandra dve drugarice koje vole provod i to takve stvari
reckless skroz ok
les paul zanimljiv
HIMHIMHIM super
sibil vejn zrela
carol pokusava da bude, ne znam neka osoba koja ce sve da zna o artu i tim stvarima skroz je ok

Poslednja izmena:

Back