Šta mislimo jedni o drugima?

shta ketiv da komentarishem kad je to neki forumash kom se digo kobas da d*ka druge nevine forumashe.

:lol: :lol: :lol:

Inače, to lupetanje ne vodi ničemu. Šta ketiv i nije više tu. Cilj je nekog aktivnog forumaša da opletemo, tim pre ukoliko nam nešto smeta i mislimo da nije u redu sa njegove strane da treba da promeni. Naravno, bez vređanja i glupavih zaključaka donesenih na osnovu emocija.

KETIV je savrsena meta za one koji vole da se izivljavaju na forumu. Inace mlada devojka, dosta nervozna za svoje godine, na mene je ostavila utisak kao dete na koje roditelji dosta uticu. Pojedini stavovi do koje ona drzi suvise izgledaju kao emocije prenete sa roditelja na dete. Ironicno, pre no sto sam saznao da je ona jako mlada, imao sam utisak da se radi o starijoj osobi. :lol: I to je sve sto bih mogao da kazem o njoj.

KETIV je savrsena meta za one koji vole da se izivljavaju na forumu. Inace mlada devojka, dosta nervozna za svoje godine, na mene je ostavila utisak kao dete na koje roditelji dosta uticu. Pojedini stavovi do koje ona drzi suvise izgledaju kao emocije prenete sa roditelja na dete. Ironicno, pre no sto sam saznao da je ona jako mlada, imao sam utisak da se radi o starijoj osobi. :lol: I to je sve sto bih mogao da kazem o njoj.

shta ketiv da komentarishem kad je to neki forumash kom se digo kobas da d*ka druge nevine forumashe.

......

Overkill...

Znam ga od prosle godine sa foruma Muzika. Lik koga znam po postovima koji sadrze puno zvezdica, price o tome kako ga niko ne razume i u kojima pokazuje svoju mrznju prema narodnjacima.

Zakacih se jednom s njim, kada sam ga zamolio da mi odgovori na neka pitanja u vezi narodnjaka, i uverih se da je stvarno "zajeban" lik.

Cesto reaguje veoma defanzivno.

Back