Šta mislimo jedni o drugima?

КЛЛ је лик за кога сам у почетку мислио да вози Кадета, а он заправо возио Голфа... :D Познат је по својим веома егзотичним текстовима, али убедљиво најегзотичнији текст који сам запамтио за сва времена је прича о првом сексу :mrgreen: просто непоновљива прича. Једно време бејаше мод овде и имали смо добре идеје да средимо овај подфорум но међутим мене убише некакве обавезе у то време и нажалост он се помучи сам и бо'ме извуче га доста из оне кризе у којој некад бејаше...

Ne mora neko da te zna da bi te komentarisao:roll:
Ooooooo jeeeboteeee :lol:
Ovo je odvala godine, definitivno! Trebala bi da ide u onaj forumski hall of fame.

Pa na osnovu cega, bilo ko moze da kaze nesto o nekome, koga ne zna!?
Uzme, da ga krsti, ti si taki, taki i taki, eto ti. Ali, ali... nema ALI, reko sam da si taki, taki i taki i taki ima i da budes, ne zanima me.
Mis'im, bas bi bio ono, hevi pristup :eek:

Сине Стефане,говори ти инстинкт,животињски валда :D...Иначе лепи коментарчићи,можда су требали бити мало опширнији...Неко рече да волем да филозофирам,па да ти рекнем нешто,нисам ја за бадава хтео да упишем Филозофски факултет (али одсек психологија)...Ајдмо сад госпођу/госпођицу/другарицу Сибил Вејн...

Gospodjicu Sibil Vejn? :think:
Pa, mislim da je dovoljno ovoliko da je ukapiraju drugi članovi:
- velika "fanovica" grupa EKV i Azra (padne tu pomalo i Haustor), konkretno preferira više domaću muziku
- obožava životinje, posebno pse (ima i jednog), ali uopšte ne voli mačke (ovo moramo da joj isteramo iz glave :nono:)
- najviše voli da nosi crno i roze, navodno joj se to najviše uklapa
- ide u Filološku gimnaziju, odsek ruski jezik, nešto planira time da nastavi da se bavi
- nešto se nećka, te oće te neće da upisuje vožnju, to moram da uzmem pod svoje da ne bude belaja :lol:
- voli retro stvari i fazone
- sto godina čeka da kupi starke, na kraju će meni da pukne film, pa ću ja da joj kupim
banned.gif

........
- i ja sam muško, tako bi apsolutno bilo neprimereno da za nju kažem da "slatko igra na žurkama"

izvadi bre više tu ličnu kartu!

Poslednja izmena:
Čekaj, treba tri posta za Blekmora
Znači, ja mislim sve najbolje o njemu. Nikad nisam srela nekoga da je toliko zreo i pametan za svoje godine (a još muško :P )
doduše, baš i nema sreće u ljubavi, tu je nešto sa devojčicama, tuc - muc, ali srediće se, nadam se :mrgreen:
E da, i potpis mu je odličan :ok:

Back