Šta mislimo jedni o drugima?

Hajde sad Limunovo drvo!!:D

Dobar covek ali prilicno povucen u sebe!! Voli da slusa Nine inch Nails,Bjesove,Block Out svi ti bendovi imaju malo bolesne tekstove i cesto je u depresiji!! Nema puno prijatelja,ovde dolazi da se druzi prilicno je neutralan po svim pitanjima,razmislja objektivno ima malo cude stavove,zanima ga jos programiranje!!;)

Fini komentari u vezi mene. :D

Over, nisi me uvredio.
IBM, strašno me zanima šta bi dodao povodom mog psiho profila. No drugom prilikom.

Za limuna sam kazala - individualac, normalan - ima neki svoj način življenja.
Uostalom i on je kazao da nam se stavovi uglavnom poklapaju.
I razumem ga kada nešto kaže - pošto smo često u istom stanju - splin. :D

evo ja o luletu
ni ja ne priznajem da si mushkarchina

Sta nije hteo da te opali?? Joj deda (latnena p)!!:hahaha:

n-a-t-a pa sa njom nisam vodio neke diskutabilne konferencije tako da ne znam nešto više o njoj...Tek je valda jučer došla na ovaj pdf...Inače Novosađanka koja kasni s vremenom iliti izgubljena u vremenu...

Nata simpa devojka iako se "znamo" od sinoc u pocetku mi je bila atipaticna i volela je da "maltretira" ostale muske clanove:p ali sam posle video da su joj druge namere i da me gotivi!! Jos fizicki lepo izgleda,voli provod i zezanje i tako!!:mrgreen:

Ajde sad Anarho Sistem!!:twisted::lol:

Rodjena je isto kad i ja,slusa rock (kakve to veze ima sa anarhijom ja se pitam),ekstremna fenimistkinja 100 puta smo se svadjali oko toga!! Strasno lako se uvredi i vrlo je tvrdoglava,kod nje sta jednom uradis uradio si nista vise ne pali kod nje!!Misli da sam ludak i na prethodnoj temi me je ocrnila i istresla sav bes iz petnih zila i kao vecina ljudi me zaobilazi u sirokom luku!!

Anarho
U nemoj ziv sam se usrao,nego da se ovo ne pretvori u svadju ako imate sta da kazete recite ako ne bolje je cutati!!

Vril pogledaj kako smo mi pisali o nekom i iznesi sta mislis o njemu!!

Stefan nas buduci mod,objektivan covek,zreo,u vecini diskusija je neutralan!! Voli automobile to mu je hobi i mislim da jos uvek studira na elektrotehnickom fakultetu,dobar je sa skoro svima na forumu ali nije nesto specijalno komunikativan!!

Back