Šta mislimo jedni o drugima?

Stefan K.........
weoma inteligentan sto se i widi po postowima,a cini mi se da to ne namece,ne znam ga owako,ali rekla bih da je weoma snalazljiw.........Tako da owako objektiwno,saswim ok i na mestu dechko...............

Slazem se potpuno.

S njim sam se bas da kazem zgotivila,jako je pametan,pricljiv,i ima neku cudnu ,skroz pozitivnu opsesiju kolima:D i duhovit je jako.Jedna od meni 3 omiljene osobe na forumu.

I stalno me tera da ga vodim kroz svoj kraj,da bi gledao razne bajate aute:lol: (salim se :p:p)

I da znate samo kako slatko igra na svirkama....:p

Sad ce me ubiti....:mrgreen::D

selena je gotiiiiiiiiiiiiiva :D
postovi umeju ponekad (uglavnom) da joj budu besmisleni, ali je shou program kad brani emose
Jaooo, sweet ^^
Jedna malo nastrana emo (gay) gospođa,koja se mnogo frlja sa te engleske reči i tu depresiju,mada bi joj bolje iš'o Crnogorski jezik...Zato đevojko dovati se Njegoša,da prostite...
S'a da radim, j*g... United Kingdom is in my blood.... xP

Dobra devoja i drugarica,uvek je spremna da saslusa,malo je ostalima cudna ali je u sustini ok!! Malo je depresivna i lako se razboli i vredna je!!! Puno puta smo prekidali dopisivanje jer je pomagale nesto majci!! Voleo bih da je upoznam!!:mrgreen:Izvinjamvam se sto kasnim *** ne mogu tako brzo da formulisem recenice i da otkucam!!
Sweetie :cmok:

Tnx guys, you made my day :****
^^

Che je bas qlj lik, onako, meni je bas smesan nekako, kad se vrlja sas recnikom :mrgreen:

Che bese trebao da upise psihologiju u Nisu, pa mu ja ne poslah obecane testove opste informisanosti. Che, iz koje si selo? Jel neko od kude nas?

A inace ne znam mnogo o njemu. Skoro sam ga primetio na podforumu tinejdzeri.

Ја хтедох да је упишем ди је најлакше,а у Ниш ем што је најлакше,ем имам и родбину тамо...Али тек си ме се јадо сад сетио :otkacio: Ја сам иначе одозгор' .

Back