Šta mislimo jedni o drugima?

Kakva su to gej okupljanja? :lol:
Mene bi mrzelo da dodjem na okupljanje gde su svi muskarci, makar to bilo u mom dvoristu,a kamo li da idem u drugi grad. :D
A pazi tek te utiske,svi zadovoljni,odusevljeni... Svasta mi pada na pamet. :hahaha:

Jel imaš ribu? :lol:

kakvo je to gej okupljanje na pomolu :P

enivej bilo bi kul kad biste organizovali neko okupljanje u petak pre grada jer cu do 10 uvece da se smorim :D

Gadno to slobodno vreme, a? :P

И ето....

Поново смо данас имали заседање ''Лиге изузетних џентлмена'', ''Витезова Округлог стола'', ''Београдског круга'' :lol:

и на данашњој седници је изнета једна врло интересантна идеја.

Jel imaš ribu? :lol:

Ja dve, ti? :P

И ето....

Поново смо данас имали заседање ''Лиге изузетних џентлмена'', ''Витезова Округлог стола'', ''Београдског круга'' :lol:

и на данашњој седници је изнета једна врло интересантна идеја.

Da se svi smuvate medjusobno? :lol:

Ма зезнуо си се пријатељу, те две су заправо транџе, само што ти то не видиш. :lol:

Мислиш да су жене, али то је већ нека друга прича. :mrgreen:

Da se svi smuvate medjusobno? :lol:
Зааааправо је нешто сасвим супротно од тих банално-настраних мисли које вам падају на памет (не само теби, него и овом несрећном Оверкилу
и Норту који је и сам био на том ''геј окупљању'' :lol: ) после Директове спрдње. :mrgreen:

Ускоро ћемо обелоданити форумском pućanstvu наше ингениозне планове.

Ма зезнуо си се пријатељу, те две су заправо транџе, само што ти то не видиш. :lol:

Мислиш да су жене, али то је већ нека друга прича. :mrgreen:

Зааааправо је нешто сасвим супротно од тих банално-настраних мисли које вам падају на памет (не само теби, него и овом несрећном Оверкилу
и Норту који је и сам био на том ''геј окупљању'' :lol: ) после Директове спрдње. :mrgreen:

Ускоро ћемо обелоданити форумском pućanstvu наше ингениозне планове.

Aj ne seri nego lepo objavi xD

Hajde, ne drzite nas u neizvesnosti toliko :lol:

Mada, dajem sebi slobodu da pretpostavim da je u pitanju neka vrsta dodatne formalizacije samih tih sastanaka, mozda predlaganje da se odrzavaju redovno svakog meseca, da se to uspostavi kao neki princip... i da uz to budu formalizovani na neki nacin, mozda kroz odabir tema koje ce se raspravljati ili nesto slicno. Mozda je pre svega u pitanju taj organizacioni princip i dodatno osvetljavanje istog.

A mozda i nista od ovoga. :lol:

Hajde, ne drzite nas u neizvesnosti toliko :lol:

Nećemo toliko, nego ćemo još više. :lol:

Mada, dajem sebi slobodu da pretpostavim da je u pitanju neka vrsta dodatne formalizacije samih tih sastanaka, mozda predlaganje da se odrzavaju redovno svakog meseca, da se to uspostavi kao neki princip...
Pa to je već dogovoreno, za sada je to na sedmičnom nivou. :)

i da uz to budu formalizovani na neki nacin, mozda kroz odabir tema koje ce se raspravljati ili nesto slicno. Mozda je pre svega u pitanju taj organizacioni princip i dodatno osvetljavanje istog.

Imao sam predloga i oko toga, ali ne radi se o tome. :)

A mozda i nista od ovoga. :lol:

Upravo tako. Ali daću vam jedan nagoveštaj: radi se o jednom kolektivnom putovanju između ostalog. :)

Back