gost 250074
Poznat
- Poruka
- 9.075
ae dajte jos nekog...
..........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ae dajte jos nekog...
Sadistik je nekako laganiji, Eyedea baš ima težinu u svakom smisluMislim, prvo sam morao da svarim matrice koje inače Abillities odlično obradi ali nije baš svakidašnje. Sadistikove nove pesme za ovaj bum što izlazi krajem februara su dosta monotone, barem ovo što je izbacio(City in Amber, Micheal, Kill the King- u ovoj ćeš prepoznati Ajdijin motiv
)

ne, tema je "sta mislite o meni?" iliti "sta mislite o najinteligentnoj osobi na svetu?"
sve ostalo je offtopic
Dakle, u domenu muzike, koncept "nezavisnosti" jeste jasno definisan jer su velike izdavacke kuce takodje jasno definisane (ali se stalno menjaju lol.) Medjutim koncept je i dalje besmislen jer ne govori nista korisno o muzici a ni o muzicaru (osim da ne saradjuje sa velikim izdavackim kucama, sto moze biti dobro a i lose.) A jos je smesnije kad se taj koncept pridodeli muzici npr. "indie rock". Mislim, sta koji ku rac to znaci?sta sad ako ja pravim muziku sa fiksnim budzetom od $10,000 to znaci da je zanr "$10,000 rock"?
ili ako sam crnac da l je moj zanr "black rock"? ili ako mi je kita 30 santimetra da l je moj zanr "30cm rock"?
Mislim, ajde realno.
Osim toga, imam utisak da se i u domenu muzike ljudi kriju iza kategorije "indie" jer se plase onoga sto bi videli u ogledalu, a to je da su oni samo amateri koji su tek na putu da postanu nesto. To je moj problem sa tom etiketom, nista drugo. Ljudi koji su neiskreni ili zato sto su slabi da prihvate sebe kakvim jesu ili zato sto su ozlojedjeni i zele da se osvete velikoj trojci inverzijom vrednosti.
deifnisi troll
Vidis Abel, primetio sam i kod tebe nesto. Nikada, ali nikada ne bi nekome napisala da je idiot (sebe ne racunam tu), narocito ne koletu, s njim i ne komuniciras uopste, retko. Nego si primetila da je na forumu u zadnje vreme popularno raspravljati i biti snishodljiv. Isto tako je postalo popularno vredjanje i proseravanje i sada ocajno pokusavas da se uklopis u to. Bolje stani dok si jos na dobroj strani, a i da se ne brukas. Jedna rec idiot nije tvoje misljenje, to je prosto pokusaj da uvredis i omalovazavas nekoga. Nazivati nekog idiotom tebe nece uciniti pametnijom, a vredjanje nekoga ti nece zaista doneti srecu
@Direkt
Ebo te Sadistik, cuo sam ranije nesto, ali nisam video naziv i sad pustim ovu pesmu i setim se. F*ck you, sad sam i ja navucen xD
Ako niste primetili do sad, svoje frustracije iz RLa direktno prenosim na forum, tako da situacije u kojima sam nepristupačna da tako kažem nisu nikakvi moji pokušaji vređanja niti bilo šta, jednostavno moje raspoloženje i mišljenje tog trenutka...Iza svakog posta stojim, jer to sto sam napisala je tako i to zaista mislim...Ko zna da čita malo izmedju redova, super za njega...Akuta, ti i ja smo završili još juče tako da je ovo sad čista moja dobra volja...I da, kada nekog okarakterišem, to JESTE moje mišljenje, ne moram svaki put da pišem esej...I nemoj mi ti davati savete, 'leba ti...
Eto zašto je bolje ovde lupati nego se truditi nekom nešto objasniti...

@Manifold - a kad je to dotičnog nazvala idiotom?Tj. na kojom temi?![]()

Ciji si ti klon?![]()
Previse si fin![]()
@Manifold - a kad je to dotičnog nazvala idiotom?Tj. na kojom temi?![]()

Tvoj zli klon![]()
A možda i jesmo?