Šta mislimo jedni o drugima?

TLOS vam je kao Stifler iz Americke pite. :lol:

2339397-Tumblr_l3e6tsJPYw1qzaclv.jpg

Ne koristim mnogo igrice na telefonu,ali agry birds izgledaju jako lepo,a i zanimljiva je igrica. Mozda su te navedene bolje,ali ljudi nisu culi za njih.

nebitno je. ono sto je bitno je da su worms-i kompleksniji a da je eto i pored te cinjenice angry birds popularnija igra.

Vrsta muzike koju neko slusa je vise stvar ukusa i karaktera koji osoba ima.

vrsta filozofije koju neko sledi, vrsta odece koju neko nosi, vrsta filmova koje neko gleda, vrsta misli koje neko ima, vrsta logike kojom se neko koristi, vrsta igara koje neko igra -- sve je to stvar ukusa i karaktera koji osoba ima. NE POSTOJI NISTA OSIM UKUSA I KARAKTERA. se razumemo? sve se svodi na ukus. apsolutno sve. to, medjutim, ne znaci da su svi ukusi jednaki. postoje bolji i losiji ukusi s tim i bolja i losija muzika, bolja i losija logika, bolja i losija filozofija, bolje i losije video igre itd itd itd.

U svakom muzickom pravcu ima djubreta,kao i kvalitetnih stvari ne moze se tek tako reci e ovaj muzicki pravac je shit,ovaj je odlican.

gde je pravilo tu su i izuzeci. pravilo bez izuzetaka ne postoji. znaci ovim nisi nista rekao sto se kosi sa onim sto sam ja rekao.

Sve je to mnogo neozbiljno i amaterski.

jeste amaterski i sta s tim? flash igre su po pravilu najgore igre koje postoje ali opet postoji rank tj. bolje i losije flash igre. znaci opet nema nikakve kontradikcije.

Mount and blade je indie igrica koju su napravili muz i zena,a danas su prerasli u kompaniju,ali ti da vidis kakva je to igra,ovo sto ovi prave u fleshu je sprdnja.

jeste, mount and blade je bolja igra. i sta s tim?

Ne moras da izgledas kao nerd da bi bio nerd.

i nema niceg loseg kad su u pitanju nerdovi. ne znam koji ku rac si se popalio lol. ti si jedno sto puta gori covek od njih :lol: inace ja nisam nerd jer sam po pravilu SVEOBUHVATAN tj. DZEK SVIH ZANATA tj. FILOZOF tj. OVERMAN.

brate, taman kad covek pomisli da ne mozes da seres vise nego pre, ti odvalis potpuno novu glupost... Treba ti dati medalju zaista.

Jesi probao Mark Of The Ninja, The Unfinished Swan ili pak mozda i najbolju od svih Dear Esther... Ova zadnja je ebena umetnost. Ljubavna prica na neki novi nacin, pomalo jeziv. Direkt ovo i tebi preporucujem ;)

Poslednja izmena:
nema x% slucajeva. rec "indie" je besmislena jer niko nije nezavistan od nicega -- nezavisnost je trip. "indie" je samo kategorija u kojoj se kriju amateri od cinjenice da su samo amateri.

Imaš i nezavisne izdavačke kuće. Immortal Technique je lik koji je počeo tako što je prodavao albume na ulici da bi se uzdigao i pored zarade od prodaje i pobeda na betlovima stvorio Viper Records, gde nema nikoga ko će diktirati neke uslove ili rokove.
Pored toga je privukao još ljudi i dao im priliku. Amater? Fak nou

Ebote pa mene svi mrze :lol:

Useru(ti što nisi UU), kome sam ja to popovao osim tebi kad si rek'o "nema u srbiji ni 5% dovoljno pamentih ljudi da bi mogli da pričaju samnom"
Abel, njoj sam debil i baš me boli pišta zbog toga
Akuta fin dečko neće da me vredja nego lepo dečko kaže "ne kapira baš kako funkcionira forum"+kaže da uživam kad palim vatru :lol: A to sam nekoliko puta uradio iz zajebancije i zato što su napunite par stranica sa nekim vašim raspravama u kojima se svako proserava i svako hoće da dokaže kako je on najpametniji. Imate pp pa se tamo lepo svadjate.
Fjodor, ja sam zato i došao na forum, da lupam glupsti i da oraspoložim moju malenkost :) Iskren ću da budem u nastavku posta :evil:

Direkt u nekim trenucima skroz kul lik u nekim svojim pedofilskim naletom totalna kontra ali kontam da se zajebava za mnoge stvari tako je gotivan ali počinje čak i mene da nerivra sa trolovanjem Akute.
Akuta mi poslao link za menadžera tako da je najkul od sviju! Sve mu opraštam i to što ne podnosi narodnjake i to što po njegovom volim da neriviram a ja ne volim kad neko ima loše mišljenje o meni.
Fani najgotivniji lik, verovatno zato što nikad ne ulazi u neke rasprave ali verujem da ćemo svi mi koji ga gotivimo promeniti mišljenje kad mu pukne film :lol:
Fjodor ako je to Ac/Dc onda je gotivan mada nije on nikad nešto preterao pisao da bi stekao neki veći utisak.
Abel... Ćale me učio da budem fin prema ženskom polu tako da je ok, mada je ni dan danas ne znam šta sam joj skrivio da me toliko ne podnosi dok ona meni nit smrdi nit miriše.
Tiori ume nekad žešće da iritira a nekad da bude baš gotivan.
TLOS mi je bio baš gotivan lik kad sam se dovuko na forum sad nemam nikakvo mišljenje o njemu.
Math se trudi sa sa svima bude ok što mu i uspeva...

kopi-pejst jer me mrzi da ponavljam po milioniti put

User Unfriendly:
Hey there,

It's not disputable that the influence of other people shapes the outcome of the product, but we simply live in a world where it's practically impossible to get rid of such influence. Even games made by "indie" developers, who think to have far more control than big studios do, are, as you would say -- diluted.

Simply consider the fact that most "indie" developers rely on third-party tools such as Game Maker, Unity 3D, Construct, Adobe Flash and what have you these days -- tools, which is to say, that aren't created by the "indie" developer himself. The very fact that the "indie" developer is relying on such tools means that he, in fact, does collaborate with other people. But that's only half of the story -- the "indie" developer collaborates with these people not by ordering a customized tool that serves his requirements the best -- which is what a big studio would do -- but by limiting himself to what is available on the shelves -- to what is prepackaged. So not only is the "indie" developer dishonest about the external influences on his output, he's actually even far less in control than he would like to think himself!

Now, even if the "indie" developer actually went on to create all the necessary tools from scratch, by himself, he would still be influenced by other people, particularly by those who support him financially. For after all, the "indie" developer is a human after all -- which is to say -- a being who lives in the world where one has to eat and pay bills in order to be able to continue living. This is, unless the "indie" developer is absurdly rich and can support his foray into truly independent game development for more than 50 years while eliminating any need for recoupment at the same time.

But in a such a case, I'm pretty sure he would cease to be "indie" and would simply hire other people to the job for him (and fire them if they don't do it well, and then hire the new ones etc etc).

Unfortunately, not many of the few who are absurdly rich make games, so the best we can do right now is embrace capitalism.

poenta je da je koncept nezavisnosti besmislen. stavise, sto si "nezavisniji" to su sanse da napravis dobar rad manje jer biti "nezavistan" u realu znaci "imati manje mogucnosti" lol. to sto postoje IZUZECI ne dokazuje nista, razumes? mada ne pada mi na pamet niti jedan "indie" izuzetak, bilo da su u pitanju igre ili muzika.

uglavnom, sto su ti mogucnosti suzenije to su ti sanse da napravis remek delo manje. ali posto amateri tj. pocetnici ne vole da vide sebe kao amatere tojest kao pocetnike koji su na putu da postanu velemajstori vec velemajstori ODMAH SADA lol onda sebi izmisljaju kojekakve kategorije u kojima se kriju.

Poslednja izmena:
ceo taj "indie" pokret je Niceov ressentiment na delu. skupina otpustenih zaposlenika velikih kompanija (ili bivsih zaposlenika koji nisu voleli cinjenicu sto niko iz kompanije ne hebe za njihove ideje lol) se udruzuje i kolektivnim "circle-jerkom" i inverzijom (iliti transvaluacijom) vrednosti (ono sto je prethodno bilo dobro sada postaje lose a ono sto je pre bilo lose postaje dobro; drugim recima, kompleksne igre sada postaju shit dok primitivne igre bivaju priznate kao vrhunska dela) sprovodi masovnu osvetu :lol: naci debilana.

i jos ce meni neko posle da kaze da filozofija ne moze da se primeni u praksi lol.

Poslednja izmena:
hah, bič pliz. Ljudi koje u šaci drže izdavačke kuće moraju po njihovom da rade. Ali naravno, zato ti voliš taj princip jer se tu tačno vidi ko je rob a ko gospodar. Diktira ti kada da izbaciš novi album, filtrira pesme, dozvoljava i onemogućuje.
Zato postoje nezavisne kuće koje su uspele da ugrabe dovoljno kinte da mogu da obezbede sebi opremu i slično, i uz to ukombinuju slobodu i talenat.

Eto ti fragment onoga što sam ja preslušao i ocenio; ako hoćeš daću ti čitavu plejlistu sa preko 100 indie pesama. Ma, hell, čak i 200 bih mogao da sklopim

Mount and blade je za te vase flesh igrice svemir.
Ko zna u koliko je miliona primeraka igra prodata,vama 20 ljudi radi na ti flesh igrama,dok ovih dvoje su napravili po meni najbolju igru koju sam ikada igrao + ima multiplejer.
Imam orginal igru koju sam kupio i vec igram 3-4 godine svaki dan.
Napravili engine za igru,napravili igru i sada su prepustili zajednici i drugima da koriste taj engine igre i mlate pare.
Paradox interactive im je objavio igru. Nije uopste istina da su indie igre sranje,ima tu odlicnih igara koje su bolje od ovih nabudzenih developera tipa Activison,Ubisoft...

Mount and blade je za te vase flesh igrice svemir.
Ko zna u koliko je miliona primeraka igra prodata,vama 20 ljudi radi na ti flesh igrama,dok ovih dvoje su napravili po meni najbolju igru koju sam ikada igrao + ima multiplejer.
Imam orginal igru koju sam kupio i vec igram 3-4 godine svaki dan.
Napravili engine za igru,napravili igru i sada su prepustili zajednici i drugima da koriste taj engine igre i mlate pare.
Paradox interactive im je objavio igru. Nije uopste istina da su indie igre sranje,ima tu odlicnih igara koje su bolje od ovih nabudzenih developera tipa Activison,Ubisoft...

I ti da igras Dear Eshter... Nista ne radis, samo istrazujes, samo dolazis do zakljucka... A neka cudna ljubavna prica... Sad skidam ponovo da odigram, nisam bas sve skapirao ranije D:

Back