Šta mislimo jedni o drugima?

Ajde ne kaki....ali stvarno. To "ovde su sve lazi niko nije onakav kakvim se predstavlja" mozes da obesis macku o rep!
Jesi li ti nekad upoznala nekog forumasa? Nisi. A cak i da jesi, ti ne mozes osobu da upoznas za jedan dan! A sad to koliko neko upraznjava sex, sta ti mislis da ce on/ona sad u RL da ide i svima redom prica da upraznjava dobar sex svaki dan?

Znaci, jednostavno sam morao da odgovorim zato sto ste poceli da smarate sa time, a nikad u zivotu niste to iskusili...

Ja npr. u RL sam mnogo mirniji i vise sam stvoren za zezanje nego ovde na forumu... Znaci nije mi nesto mnogo stalo da ispadne da sam neka faca i da se qrcim...
Evo da kazem, ja imam jednu veliku manu: Smaraju me i nerviraju me ljudi koji non stop ponavljaju jednu te istu stvar(ne mislim bas bukvalno)! I zato sam upravo i odg. na ovaj post...

Bratee
Shvatili smo da volis da se zezas,da si smesan,zanimljiv u rl
Da te boli uvce sta ko na forumu misli o tebi

:lol:

Shvatili smo.

@ Kad Porastem Bicu Rtd

Ja nisam pricao o tome! Ali ne vredi da ti objasnjavam kad ti nemas ocigledno mozga da skapiras to... Mada se mozda posle predomislim pa pokusam da ti objasnim to onako kako bih objasnio malom detetu.

'fala bogu...:P

Au,ala si ti nevaspitan...:eek:

Znam sta si napisao,za to nista nisam rekla.

Prokomentarisala sam da malo smaras s tim da svakog ubedjujes koliko si zabavan i zanimljiv,da te bas briga ko sta misli o tebi...(realno,i trebalo bi da te bude...)

Al kol'ko ja vidim,ti imas 9.000 i nesto postova za skoro godinu dana..

Ne znam zasto bi toliko pisao na ovom forumu da te ne zanimaju tudja misljenja...:lol:

:p

Au,ala si ti nevaspitan...:eek:

Znam sta si napisao,za to nista nisam rekla.

Prokomentarisala sam da malo smaras s tim da svakog ubedjujes koliko si zabavan i zanimljiv,da te bas briga ko sta misli o tebi...(realno,i trebalo bi da te bude...)

Al kol'ko ja vidim,ti imas 9.000 i nesto postova za skoro godinu dana..

Ne znam zasto bi toliko pisao na ovom forumu da te ne zanimaju tudja misljenja...:lol:

:p

Jesam nevaspitan, hvala na komplimentu.

Pa kad bi malo bolje provalila post videla bi da je ona devojka napisala kako se ovde svi kurce i izigravaju neke face, a ja sam bas nasuprot tome u rl i ako ovde nekad slucajno delujem nekad opasno, to uopste nije tako...vec sam stalno nasmejan i srecan(dobro u poslednje vreme nisam bas uvek) ali kad bi me neko sa foruma upoznao, sigurno ne bi primetio ni trunku pravog mene zato sto bi mi prvo bilo glupo i da pogledam u oci nekog forumasa...znaci, ne mozes nekoga da provalis za jedan dan. Shvatas?

Imam 9.000 postova zato sto stalno spamujem, a ovde sam i pre nego su me na prvom nicku banovali upravo zbog spamovanja... A da me zanima ko sta misli o meni onda bih sigurno prestao da spamujem zato sto je dosta njih reklo kako misle da su takvi ljudi oni koji nemaju nikakav zivot... Jasno? Nadam se da se mozak ukljucio i shvatio barem neki deo ovog posta...cao!:bye:

Ih Stojane, šta se dokazuješ. Briga nju za to k'o za lanjski sneg!

Tako i za mene govore da sam kopija Mime Laševse. Nedo Bog da samo tako nešto. :eek:
Devojka jeste inteligentna i imam o njoj samo reči hvale, ali ni da hoću, ne mogu biti takva.

Nije mene neka tamo devojka koju ne poznajem naterala da se promenim već splet okolnosti iz realnog života. Promenila sam mišljenje, a samim tim i ponašanje, a šta će tamo neki Overkil ili kreptoman i slični bakrači da kažu, briga me.

Ne troši živce, rođo. ;)

Jao jeee
heart.gif

Ti si Natasice moj omiljeni Ling Ling !!

Ih Stojane, šta se dokazuješ. Briga nju za to k'o za lanjski sneg!

Tako i za mene govore da sam kopija Mime Laševse. Nedo Bog da samo tako nešto. :eek:
Devojka jeste inteligentna i imam o njoj samo reči hvale, ali ni da hoću, ne mogu biti takva.

Nije mene neka tamo devojka koju ne poznajem naterala da se promenim već splet okolnosti iz realnog života. Promenila sam mišljenje, a samim tim i ponašanje, a šta će tamo neki Overkil ili kreptoman i slični bakrači da kažu, briga me.

Ne troši živce, rođo. ;)

mala, prichash u vjetar, svi vas chitaju ko knjige

A nervira me, ovo je ko zna koji put da me smara sa istim glupostima...

Ma forumasi ne mogu biti isti, oni su kao ljudski otisci, to se vidi... Ti si original. ;)

Necu da trsim zivce, a nemoj ni ti...:cmok:

:eek:

Ja te smaram s tim?

:eek:

Pa mi smo juce poceli da se ''svadjamo'' :lol:

Ok,izviniii,shvatam da si zanimljiv,smesan itd.,da se ne foliras...

p.s.to nije kompliment da si nevaspitan u negativnom smislu,ali ako ti shvatas tako... :lol:

Back