Šta mislimo jedni o drugima?

Pa moram reci da mi rasprave na netu ne utoljuju glad kao rasprave uzivo...pretpostavljam i tebi...prosto nije isto.......sto bi vole sa nekim ljudima da se raspravljam uzivo da im objasnim par stvari.......ima internet svoih mana...da nisam rekao sta mislim o tebi...Pametan huligan...ono sto sam ja bio do pre godinu dana.....Ali pretpostavljam da nisam u pravu...

Pa moram reci da mi rasprave na netu ne utoljuju glad kao rasprave uzivo...pretpostavljam i tebi...prosto nije isto.......sto bi vole sa nekim ljudima da se raspravljam uzivo da im objasnim par stvari.......ima internet svoih mana...da nisam rekao sta mislim o tebi...Pametan huligan...ono sto sam ja bio do pre godinu dana.....Ali pretpostavljam da nisam u pravu...

Istina,hehe utoljuju glad,dobro receno....mada primetio sam da nekako vise ima budala na netu:think:...pa moze se reci,samo sto ja vise volim taj stil : ) nego sto jesam..

Promenio sam misljenje mislim da si predvodnik..I da si harizmatican........
uu, ovo mi se svidja: )
Nema ovde vise budala ovde su price malo dublje nista drugo...a idioti nisu smosobni za duboke price....Tebe ja zamisljam kao sustu suprotnost bratislavu......

A i vide se stvari iza fasade...jednostavno primetis koliko budala ima....

uu,i to mi se svidja:)

btw trade-ovo sam se sad sa nekim likom,ja njemu natal,on meni boju aure......f.uuuuck,koji osecaj:D

Back