Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ti mislish![]()

Ti me strasno podsecas na nekog iz RL samo imas malo veci level..a i njega ne mogu da smislim
Sto...pa mi smo drugari...![]()
...ali po postovima,i aroganciji (mada ni ja nisam nista bolji
) me podsecas...to je bio kompliment: )Ne,ne ja njega ne mogu da smislim zbog neceg drugog...ali po postovima,i aroganciji (mada ni ja nisam nista bolji
) me podsecas...to je bio kompliment: )
Ja arogantan..ne...salu na stranu sto ja uvek pokupim taj kompliment...svi mi to kazu...
Samo primetio sam nastavljas se posle dobrog argumenta...jedino to je lose...
Ah..pa...vecinski poznajem glupe ljude pa mi uslo u naviku da im objasnjavam po 6 puta sta sam hteo da kazem...vidim da je ovde drugaciji esalon...
Ima i toga...
Pa moram reci da mi rasprave na netu ne utoljuju glad kao rasprave uzivo...pretpostavljam i tebi...prosto nije isto.......sto bi vole sa nekim ljudima da se raspravljam uzivo da im objasnim par stvari.......ima internet svoih mana...da nisam rekao sta mislim o tebi...Pametan huligan...ono sto sam ja bio do pre godinu dana.....Ali pretpostavljam da nisam u pravu...
...pa moze se reci,samo sto ja vise volim taj stil : ) nego sto jesam..Istina,hehe utoljuju glad,dobro receno....mada primetio sam da nekako vise ima budala na netu...pa moze se reci,samo sto ja vise volim taj stil : ) nego sto jesam..
uu, ovo mi se svidja: )Promenio sam misljenje mislim da si predvodnik..I da si harizmatican........
Nema ovde vise budala ovde su price malo dublje nista drugo...a idioti nisu smosobni za duboke price....Tebe ja zamisljam kao sustu suprotnost bratislavu......

uu, ovo mi se svidja: )
A i vide se stvari iza fasade...jednostavno primetis koliko budala ima....
uu,i to mi se svidja
btw trade-ovo sam se sad sa nekim likom,ja njemu natal,on meni boju aure......f.uuuuck,koji osecaj![]()
Vidis ja umem lepo sa ljudima nisam samo arogantan...ima nesto i ispod fasade.
Da to dodje tako..
sta znaci ovo na kraju....
a i svidjas mi se : )Pa jeste,ono hrani ego...sujetu...a i svidjas mi se : )
A ovo,a ,pa afekat,morao sam negde.....
Jer ti pricas o fizickim povredama...Sto odgovaras po 5-6 min kasnije...
Ma nee...nego sam na dva foruma istovremeno...
Aha...o cemu si prico..nepoznata mi je terminologija natal i boja aure...

Dobra vam tema.. Ja nemam pojma ko si ti al me zivciras samo tako..
Mislim, nije da sam procitao neki post tvoj, ali hebem li ga, takva ti karma valjda..
Ko te zivcira, ja?
..Verovatno misli na IBM-a.
..