sta mi je ovo sve trebalo

Da li bi ste oprostile dečku-suprugu kad bi vas udario(šamar)ili prevarioz:)

U prvom slučaju, moje praštanje bi se ogledalo u tome što se ne bih potrudila da mu to bude poslednja stvar koju je uradio u svom životu(poslednja koju je uradio meni bi svakako bila). Može da me prebije (udari) svako - ne znam/neću da se fizički branim niti napadam. Ne razumem šta se time postiže (ni praštanjem, ni šamaranjem).
U slučaju prevare, ne zameram junačko stavljanje u Cacu, Macu, Dacu...kantu za đubre...Zameram glupost, što je informacija o tome došla do mene. A glupost ne praštam.
Da, možda sam zadrta.

Da me udari, mozda i bih, trenirala sam godinama ,pa nije mi samoodbrana stranaz:lol: Salim se ,naravno, sve zavisi od okolnosti ,mada mozda bih mi bilo lakse da mu opsrostim prevaru, nego samar. Prevara se moze desiti svakome, nekad te ponese nesto,pa se kajes posle, ili se zaljubis, ***:zroll: A da bi nekog udario ili problem resavao batinama ,u vecini slucajeva moras da budes malo nasilnik u glaviz:((

mene privlace jake osobe..
a one znaju da se kontrolisu..
i takav ne dize ruku tek tako..
tako da - samar ne bih oprostila..
a preko prevare sam jednom presla (nisam oprostila do danas..ne njemu, nego sebi sto sam uopste dosla do faze da me prevari)..
i ne bih to vise nikad uradila..
ono sto sebi nikako jos od tada da oprostim je sto sam u njemu po svaku cenu htela da vidim ono sto nije..
sto sam za podmukle postupke nalazila opravdanje u - nije hteo..
bljak, fuj, povrac - nikad vise!:zzima:

Back