tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
al ta dziga je nabolja rolovana u slaninici,pa na rostilj : )

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 ja licno ne volem dzigericu uopste ali moji ukucani da, pa im bi se mozda ova varijanta svidela...
 ja licno ne volem dzigericu uopste ali moji ukucani da, pa im bi se mozda ova varijanta svidela... 

mladi krompir oljustila+oprala, krknula ga u vatrostalnu posudu, oprala, ocistila praziluk i isekla ga na kolutice pa i njega u posudu i sve to sa malo ulja preliveno i maloooo vegete u rernu na 20min!
 mladi krompir oljustila+oprala, krknula ga u vatrostalnu posudu, oprala, ocistila praziluk i isekla ga na kolutice pa i njega u posudu i sve to sa malo ulja preliveno i maloooo vegete u rernu na 20min!  ljudi moji kako je bilo dobrooooo...
 ljudi moji kako je bilo dobrooooo... 

obožavam sve te pileće iznutrice...moji samo džigericu...pa se ne svađamo,
svako jede svoj deo....

И ја исто.
А ово паркино звучи фантастично.

pa nije to baš moje negro eojino, al ko njoj kriv kad nije napisala prva.
=)

)
)

cak i za nas matore
 cak i za nas matore 
 a za veceru... sladoleeeeeeeeeeeed!!!
 a za veceru... sladoleeeeeeeeeeeed!!!  

..moja deca ovo zovu "meduzice"
 eh super ime su dali
 eh super ime su dali 
 ! Izlazim negde na klopu
! Izlazim negde na klopu !
! . Ovde na Siriusu nema one prave kore da se kupi ko sto u Srbiji ima. Ima u turskim ducanima one kore za burek ali ni to nije to ... osim toga, nekako mi gibanica ispadne debela ko torta ... negde gresim, mozda neko zna originalan recep
. Ovde na Siriusu nema one prave kore da se kupi ko sto u Srbiji ima. Ima u turskim ducanima one kore za burek ali ni to nije to ... osim toga, nekako mi gibanica ispadne debela ko torta ... negde gresim, mozda neko zna originalan recep ?
?