mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
Afro, svaka čast; al' dok si ti napisala, moj je bio već pojeden 

Ovako sam ga spremila -
Raštan prvo oprala i očistila, pa zatim blanširala. Nisam znala za foru sa smrzavanjem, ali odlično za sledeći put.
Iseckala crni i beli luk na sitno, očistila tri krompira i isekla na četvrtine i očistila jednu šargarepu. Sipala malu ulja i sve izmešala; izmrvila jednu goveđu kocku, nalila vode, stavila dimljeno ćureće krilo (ono što nisam znala šta ću s njim još prošle nedelje
) i poklopljeno gurnula u rernu na jedno dva sata. Onda otklopila čisto da se to krilo malo zapeče i gotovo.
Meni je baš lepo bilo, ja pokupila sav zeleniš

Ovako sam ga spremila -
Raštan prvo oprala i očistila, pa zatim blanširala. Nisam znala za foru sa smrzavanjem, ali odlično za sledeći put.
Iseckala crni i beli luk na sitno, očistila tri krompira i isekla na četvrtine i očistila jednu šargarepu. Sipala malu ulja i sve izmešala; izmrvila jednu goveđu kocku, nalila vode, stavila dimljeno ćureće krilo (ono što nisam znala šta ću s njim još prošle nedelje
) i poklopljeno gurnula u rernu na jedno dva sata. Onda otklopila čisto da se to krilo malo zapeče i gotovo.Meni je baš lepo bilo, ja pokupila sav zeleniš

si!

a kad ces ti mene na rucak da zoves!? 
rvo praziluk i luk pa onda ostalo.Vratiti na desetak minuta u rernu.Narendati u to koru limuna a oslic u medjuvremenu pokvasiti sokom limuna i dobro posoliti..redjati filete preko povrca.Peci zajedno bar jos pola sata..moze i malko duze..