mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
Jel' tikva bundeva, ili tikvice?
Daj recepat
Daj recepat
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Upravo zbog ovoga je i nastala ova temaa najviše me nervira kad pitam šta biste za ručak i dobijem odgovor
sve jedno....što god hoćeš...ne biramo....
e ja bi onad najrađe ništa....pa ako ja mogu da kuvam, mogu i oni
da misle...jel tako..tako je...........gggrrrrr........![]()
... pa ti onda skuvaš 'šta hoćeš' a oni to onda ne vole Zia, daj recept za te baklave !
POšla mi voda na usta...
Al objasnjavaj kao debilu...![]()

A jel mogu one visnje iz kompota sa vec izvadjenim kosticama?![]()

nemam poima šta danas kuvati....nešto mi stao mozak![]()
pa sam napravuila nesto drugo..
) ( tako moja mama daje recepte na sta ja popizdim Jel' tikva bundeva, ili tikvice?
Daj recepat![]()

Mora da je propust i da ide makar malkice maslinovog ili npr susamovog ulja.
Inace salata je bas sexy, kao i svaka kombinacija sa patlidzanom.

ma foliraju se bre, kuvali svinjsku glavu u shkembetu dismr cela kuca

...
Jel..? Sad mi lakse oko serpe...
Ozbiljno..mozda je kriv rezim rada moj, njegov, ali eto vidim da je cak i ova moja kumosava otisla stranputicom......
Mislim, sve te to ok...ukusno...ali, posle pola sata nas dvoje bismo zaglavili po 4 sendvica u usta....inace to radimo posle obilnog rucka...a zdravlje na usta ulazi...sto se po meni ne vidi pogotovo poslednjih dana....
Volim i ja da eksperimentisem, ali opet daj da bude konkretno..supe, mesa, sosa, pa glavno jelo, pa dezert...tako sam navikla.......

Aha, a i hteo sam da proverim ponudu na tržištu!
![]()

danas za ručak punjene paprike...odnosno ja punim i male tikvice,2 veća paradjaza,babura paprike i 2 veeeeeeeeeelika ljubičasta luka(crni luk ali taj slađi ljubičaste boje)...i onda to sve lepo posložim u lonac,po meni ima lepši ukus kada se puni više vrsta povrća....a u smesu umesto pirinča ja stavim tarane....opet,to je individualno ali nama je tako lepše..

)
kume
Mmmm.....