- Poruka
- 21.194
ja pravim pola čaše melka i pola čaše vode na dva parčeta hleba.
i onako maslaca i ohoho soli.
pa nije ni cudo da je moja fuj.ja negde procitala litra vode...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja pravim pola čaše melka i pola čaše vode na dva parčeta hleba.
i onako maslaca i ohoho soli.

pa nije ni cudo da je moja fuj.ja negde procitala litra vode...
ma nemam ni suvi..hehe parka... ja je pravim samo sa suvim hlebom...![]()
e nije sad da se foliram al nisam,a kad sam isla kod babe pa vidim neku decu iz komsiluka kako slatko jedu ocu i ja,i kad mi se ona mast zalepi za nepca ja se predomislim pa vise necua jesi jela hleb+mast+a.paprika?
:smajlikojiškilji:

evo.
sipaš pola čaše vode, pola čaše mleka i kockicu maslaca. i puuuuuuuuno soli =)
i onda dve kriške hleba seckanog na kockice.
promeša se i kuva po minuta do minut.
eto. popara, sufle, sve radnje radimo.

pa kad sam zaboravna..heh parka ja tek sad primetih da je ja ne spremam tako... ja hleb stavljam u kljuchalu vodu a ne odmah...
ovu corbicu sam pravila bas po kuckinom receptu. MLJAC!Kako sam bolesna od prehlade nista mi se ne jede ..samo supe i corbice i napravila sam danas jednu corbicu..
Bela corba sa knedlama od sira....ide ovako:
Na malo ulja proprziti 1 varjacu brasna( ne prepunu) i to naliti sa pola litre mleka i pola litre vode..dodati zacin,mirodjiju i pustiti da provrije ..za to vreme napraviti u tanjiru ili ciniji knedle. 1 jaje,dodati 3 kasike brasna i 150 gr. kravljeg sira da nije preslan i kiseo..izmesati i pomocu dve kasike praviti knedlice i spustati ih u vrijucu corbu..smanjiti i kuvati dok se knedlice ne skuvaju..na kraju dodati i sitno seckan persunov list..u tanjir sa corbicom dodati kasiku kusele pavlake obavezno...bolan da se leci..:-D

Dobro bre ljudi, šta je golica?toooooo!!!!!!
samo sam čekala da neko uleti!!!!
dosta je bilo parkinog neznanja!!!