jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
juce fileti ribe i krompirici..sve zajedno u onoj kesi za pecenje...mljaaaaaaccccccc 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

?
...to se podrazumeva...stavis malo vode i malo ulja u kesu naravno..to je obavezno 

...potrpas sve unutra...zacinjenu ribu i krompirice.....stavis malo vode i malo ulja U KESU....i zatvoris je (imas zatvarace za kesu u pakovanju
)...stavis tako zatvorenu kesu na tepsiju...probusis je na sredini iglom....i peces na oko 180 stepeni....pa tako..oko sat vremena...zavisi od kolicine u kesi.....posle samo raseces kesu i sipas sve iz nje na tacnu/oval/serpu za serviranje..i voala.....gotovo
( da ne kazem da ti skuvam nesto
)
jeste..ukusnije je...i da...ne zaprlja se rerna...i...ma probaj 

Betty...jesi ti plavusa?![]()
![]()
daklem..odes kupis kesu Fino...potrpas sve unutra...zacinjenu ribu i krompirice.....stavis malo vode i malo ulja U KESU....i zatvoris je (imas zatvarace za kesu u pakovanju
)...stavis tako zatvorenu kesu na tepsiju...probusis je na sredini iglom....i peces na oko 180 stepeni....pa tako..oko sat vremena...zavisi od kolicine u kesi.....posle samo raseces kesu i sipas sve iz nje na tacnu/oval/serpu za serviranje..i voala.....gotovo
Jel sad jasnije ili treba da ti crtam?( da ne kazem da ti skuvam nesto
)
p.s. riba i filet iribe je jedno te isto..samo je jedno sa kostima a drugo bez...fileti=snicle...recimo
p.s2jeste..ukusnije je...i da...ne zaprlja se rerna...i...ma probaj
![]()

ti mene zezas![]()
1. ako cu JA da spremam to, onda jel mogu zamrznuti fileti iz Maksija?
2. čime da začinim (niakd ribu spremala nisam, obično kupim u ribranici sa uslužnim pečenjem, a od fileta sam odustala jer se gnjeckave )
3. NA tepsiju? Jel to znači da okrenem naopačke? :shock:
4. ajd dodji jednom da mi pokažeš![]()

...plavusho...i nemoj ti mene da za***as....da ne dobijes po goozi...znas 

vidi se da maca potice iz domacinske kuce
meni opet ne ginu testenine
jesu sve te paste i pizze lepe...ali nije nas covek konstruisan da ih jede svaki dan!..
a nikako nije mojim kolegama jasno zasto ja uzmem recimo gulas (koji je prste da polizes), kada recimo ima na meniju spanac sa sosom od gorgonzole...ili, zasto uzmem krmenadlu kad su krompirici sa salatom diiivni...
stvar navike...jedes dvadeset i kusur godina na jedan nacin i onda odjednom PUF!...
necu vise da spamujem (ne obecavam)