- Poruka
- 399.862
Kelj sa piletinom.....obozavam..a i moja Vesna koja dolazi na rucak..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 ..
..

i tikvicu i plavi patlidzan. Sve to tako krckati dok povrce ne omekne i ostaviti malo sosa koji ce se napraviti od povrca koje se ukuvalo, ali ne skroz raspalo. Na kraju dodati skampe, srednje velicine ili sitne i to ukuvati jos jedno pet minuta, ubaciti listice od nane.
 i tikvicu i plavi patlidzan. Sve to tako krckati dok povrce ne omekne i ostaviti malo sosa koji ce se napraviti od povrca koje se ukuvalo, ali ne skroz raspalo. Na kraju dodati skampe, srednje velicine ili sitne i to ukuvati jos jedno pet minuta, ubaciti listice od nane.s jedne strane- pirinac po potrebi i pozeljno thai pirinac. Kuvate dok ne bude gotov, nikako ne prekuvati. ZAtim, ulupati jedno jaje i umesati ga u pirinac. Ili umesto jaja ubaciti kokosovo mleko oko sto ml. Ja vise volim sa kokosovim mlekom. Eto, pirinac gotov. S druge strane malo maslinovog ulja u koje stavljamo neke pecurke -lisicare su idealne- i brokelj, sitno seckanu sargarepicu na kockicei tikvicu i plavi patlidzan. Sve to tako krckati dok povrce ne omekne i ostaviti malo sosa koji ce se napraviti od povrca koje se ukuvalo, ali ne skroz raspalo. Na kraju dodati skampe, srednje velicine ili sitne i to ukuvati jos jedno pet minuta, ubaciti listice od nane.
 ...sa malo moche od mesa...biberom....i malo vruceg mleka...da bude kremast
...sa malo moche od mesa...biberom....i malo vruceg mleka...da bude kremast  ....i jos svinjske snicle..u sosu od pavlake.....mmmmmm.....najeli smo se ....nije vise moglo nista da nam stane...sad samo prileci i variti celo popodne
....i jos svinjske snicle..u sosu od pavlake.....mmmmmm.....najeli smo se ....nije vise moglo nista da nam stane...sad samo prileci i variti celo popodne 

8-)
8-) , i ja sam seksi mama i seksi kuvarica
, i ja sam seksi mama i seksi kuvarica 

Sta kazete na musaku od karfiola?

moguce je  da se desi da stavim neki  paradajz soso i tunjevinu sa povrcem ali videcemo .
  moguce je  da se desi da stavim neki  paradajz soso i tunjevinu sa povrcem ali videcemo .kupi jogurt ako imate tamo ako ne onda neznam