mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
Ne sumnjam da jeste ;-)
Nego nekako mi zvuči - puniti, pa ponovo prazniti kobasice...
Nego nekako mi zvuči - puniti, pa ponovo prazniti kobasice...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..i tako to...kobaje 

Na žalost, ja nisam; ja sam samo zaposlena kod proizvodnog zanatlije, koliko god to nekima delovalo drugačije zbog specifičnosti situacije.ti i ja smo proizvodne zanatlije i imamo onoliko vremena koliko zelimo![]()

Hocu ja!
A ja, klasika: peceno pile i krompir + salata
Al sto dobro pecem pile - sa gomilom bosiljka i malo belog luka i maslinovog ulja i umotam ga u foliju da ne pobegne sok... mmm... samo pada sa kostiju.
A za sutra sam se naostrila - pravim kesten pire mljac

...samo ih iseckate na komade i ubacite i ovako spremljen sos...mmmm..milina 

Jutros sam gledala recepat, zvuči zanimljivo:
Iseći belo meso na tanke šnicle, uvaljati ga u prah od krem čorbe sa pečurkama (kesica), ispržiti malo na ulju, doliti vode, i ostatak praha. na kraju umešati pavlaku.
Služiti uz pirinač, kuvani ili pire krompir ili neku testeninu:wink:

prvi put skuhah supu... ne znam zasto nikad nisam probala ranije i to onako ofrlje, meni su te supe i corbe uvek izgledale kao nesto sto bih sjeb*** kada bih pokusala da spremim i ne bi to bila ona mamina-tetkina-babina-cija god vec supa/corba
umesto rezanaca

sa kackavaljem
ma bitno je da tebi prija, a kuvaces ti supa i supa jos![]()

Ijuuu bruke, supa bez rezanaca.:shock:.ko je to joste video, molicu lepo..

Ijuuu bruke, supa bez rezanaca.:shock:.ko je to joste video, molicu lepo..
Minestrone italijana sa povrcem se jede posuta sa parmezanom onoliko koliko volis i jede se jos sa prepecenim hlebom koji oni prve u raznim oblicima ,na primer kao cvetici..aahh ti su mi najsladji..![]()
Na puteru proprziti malo aleve paprike i dodati na vec serviranu corbu. Super jednostavan, a jako ukusan (i hranljiv) recept.

Za danas musaka od karfiola i brokolija. Šareno, jedan cvetić beo, pa jedan zelen:-D Pa u sredini mleveno meso, a odgore mleko sa jajima i sir
)