medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
E, hvala lepo, baš ću uskoro da ih probam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)))http://www.coolinarika.com/recept/sandzacke-mantije/
nasla sam kod ove devojke recept i rekla sam sebi PRAVICES)))
mastam o mantijama vec dugo

Samo se meni cvet pretvorio u pogacicu![]()
Prokleti kvasac .
Nije samo tebi. I meni je. I ne svidja mi se ukus. U krug je mnogo lepsa
Sto ti se ne dopada ukus?
. Gledam sastojci su isti, razlika je samo sto u ovu u krug ide i solja kiselog mleka ili pavlake ostalo je cini mi se isto pa nisam ocekivala neku znacajnu razliku u ukusu.http://www.minjina-kuhinjica.com/testo-testenine/pogaca-i-proja/pogaca-cvet/
..probaj obavezno....super ukusna, a izgleda kao remek delo..
..btw - ja sam jedva polovinu od onih 100g margarina za premazivanje uspela da uglavim unutra,
ali opet je bila sjajnog ukusa..
A to. Gledam sastojci su isti, razlika je samo sto u ovu u krug ide i solja kiselog mleka ili pavlake ostalo je cini mi se isto pa nisam ocekivala neku znacajnu razliku u ukusu.
Nego kazite mi, nesto mi bas nije jasno posto niasm probala, cemu sluzi ta solja sto se stavlja na pocetku? Ne kapiram, pa kad dodjes u krug do prvog kolutica podmetnes pod njega jedan i krenes drugi krug da redjas, unutrasnji. Cemu ta solja?
A to. Gledam sastojci su isti, razlika je samo sto u ovu u krug ide i solja kiselog mleka ili pavlake ostalo je cini mi se isto pa nisam ocekivala neku znacajnu razliku u ukusu.
Nego kazite mi, nesto mi bas nije jasno posto niasm probala, cemu sluzi ta solja sto se stavlja na pocetku? Ne kapiram, pa kad dodjes u krug do prvog kolutica podmetnes pod njega jedan i krenes drugi krug da redjas, unutrasnji. Cemu ta solja?

onda mozes i zastavicu da zadenes 

, inace onaj deo kao rolat, bar meni tako izgleda
od koga se vadi meso za bele vesalice) Onako sam ga celog stavila a okolo nasekala krompir i crniluk , dosta vegete zalila vodom i prekrila alu folijom da bude socno.Rucali mi to lepo, ali meni nesto onde fali pa se mislim sta bi mogla da ubacim da ima neki smekic da li pavlaku pri kraju pecenja ono kada sklonim foliju da se malo zarumeni ili nesto trece, eto ako neko ima neki predlog neka kaze.

tako da sam zato njega stavila , inace ja sam bas htela da je ovako u komadu , nisam htela snicle , pa mi je zato bio problem, ali dobro zvuci Afrodita to sa slaninicom i belim lukom i Jacino sa makaronama , mogla bi tu neka kombinacija nekda ovako , nekad onako .
Ja danas spremala po prvi put nesto na svoj nacin.
Kupila sam kilogram i nesto leklarea (nadam se da sam lepo napisala deo svinjskog mesa jer sam tek danas cula kako se to cudo zove, inace onaj deo kao rolat, bar meni tako izgleda
od koga se vadi meso za bele vesalice) Onako sam ga celog stavila a okolo nasekala krompir i crniluk , dosta vegete zalila vodom i prekrila alu folijom da bude socno.Rucali mi to lepo, ali meni nesto onde fali pa se mislim sta bi mogla da ubacim da ima neki smekic da li pavlaku pri kraju pecenja ono kada sklonim foliju da se malo zarumeni ili nesto trece, eto ako neko ima neki predlog neka kaze.
![]()

Mozes da napravis besamel, znaci bez sampinjona, narendas u njega malkice nekog tvrdog sira i prelijes to tvoje jelo, mislim da bi bilo vrlo ukusno...cesto obarim povrce kao sto je prokelj ili karfiol, poreddjam u vatrostalnu i prelijem tim besamelom sa sirom i zapecem u rerni...mnogo dobro...

...e da i brokoli...meni je besamel bas onako iskoristen u jelima...mada moji ne vole povrce, ali ja ne marim, spremam ga za sebe cesto...