Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Juce opet spremala grasak, dobro mi ide.. Danas cu tajatele sa onim sosom 4 sira (kakav li je? :think) i pancetom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juce opet spremala grasak, dobro mi ide.. Danas cu tajatele sa onim sosom 4 sira (kakav li je? :think) i pancetom...

Ja ispravila grešku od juče
poslušala vaše savete
, pošto mi je ostalo pola tog ručka od juče spremim ja bešamel sos i na kraju kuvanja ubacim u njega malo majoneza da da malo kiselkastu notu i prelijem sve time ostavim da udari jedan ključ, priznajem nemam reči ispalo je fenomenalno em smo sve pojeli, pogotovo dečica em su pomackala onaj sos![]()

Odlična ideja. Pun mi frižider kutija a u svakoj kriškica ili gromuljica sira....

woooooooooooooooooooooooow
svaka cast
prelepo izgledaju
definitivno ih pravim i ja
Sto aman pravite mantije kad sigurno da nema lepsih od mantija Rekic iz Novog Pazara ?
Prodaju se u raznim marketima. Iskljucivo su sa junetinom ili teletinom, i lojem.
Originalne, jake, kaloricne..al to su mantije.

majonez u besamel![]()

sta su dovraga mantije?
Kolac je u frizidetru, rucak se krcka, jedva cekam da jedem 
sta su dovraga mantije?

Moj neki slobodan prevod to ti je pita sa mesom samo malo masnija
nego kako možeš da ne jedeš hleba :ekk:
ja čini mi se i uz tortu bi ga jela
a probala sam jedan dan da jedem bez hleba ma nema šanse non stop sam gladna![]()
Mantije...
![]()
ufff..
sto sam ja mislila da se mantije zalivaju kiselim mlekom u koje je iseckan beli luk?
Mantije...
![]()
Kako izgledaju... i koliko ih je...