Eh da smo blize, ne bih te ni morala zvati, kao i sada, uvek su ti moja vrata od kuce otvorena, kad god pozelis, ja sam ovde...za tebe , znas ti to...ljubim te
...znam draga hvala puno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh da smo blize, ne bih te ni morala zvati, kao i sada, uvek su ti moja vrata od kuce otvorena, kad god pozelis, ja sam ovde...za tebe , znas ti to...ljubim te

...i da je zdrava, a torti ima uvek u prodavnicama...
)...
Dezert - milka
), a deca i ja sutra idemo kod mojih na par dana. Znači, prebacujem se na maminu kuhinju.
To je iznenađenje jednoj Jovani koja sutra slavi šesti rođendan, i nadam se da će joj se dopasti, bar koliko meni dok sam radila. 

)..i josh - recept za pogachu - cvet je stvarno pisan "za nas ostale",
ja sam je pravila za novogodishnje veche i bila je woooww
a sa testom mi je do sada krajnji domet bilo pechenje ushtipaka..
..josh kad bih i sliku iskopala....odoh da rondam..
Hiiiii, a ja sve vreme mislim da se priča o onoj pogači "u krug" - i ta je, čini mi se svima uspevala..I sve mi nije jasno o kakavom cvetu pričate...
Pa ništa, pošto sam nekim čudom propustila taj recept, je l bi neka htela da mi ga pošalje ili ponovi ovde? Da i ja probam...
..super ukusna, a izgleda kao remek delo.. 

Dobro de Mirka, od sad samo kad mesis skocis do radnje po svezi kvasac i sredjena stvar, vidis da ti je ova u krug uspela!

Al ova u krug je nikakav izazov bila naspram ove cvet![]()
Nju sad zmureci pravim a cvetu sam posvetila paznju i tako da mi vrati![]()
.