Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Danas kuvala paradajz čorbu sa povrćem i jajima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja mislila da pečem krmenadle večeras, ali idem kod sveki valjda će nešto sbrčkati...
Koliko odmrznute krmenadle mogu da stoje u frižideru?![]()
Mogu do sutra, ali bi mogla da ih večeras začiniš.

a evo je ispečena : )
![]()

Cicak, prva se zove SAN SNOVA, a druga je Dacina cokoladna torta, zadovoljna domacica je postavljala recept.
San snova ces bez problema da napravis, nista se ne pece, a kuva se samo puding
SAN SNOVA:
Potrebna su 2 rolata "7 days" od karamela.
Rolat se sece na parcice debelo oko pola cm i naslaze na tacnu (ja korisitm okruglo zvono). poprska se malo fantom. 200g mlevene plazme se pomesa sa 1,5dl fante i sa 125g margarina umucenog sa 150g secera u prahu. premaze se preko rolata.
na to se naredjaju krem bananice isece po duzini (moze na pola ili na tri, ja secem na tri). potrebno ih je 6-10 zavisno kako secete.
2 pudinga od vanila se skuvaju sa 7dl mleka. kad se ohladi, pomesa se sa 125g margarina umucenog sa 200g secera u prahu. pola tog fila se premaze preko bananica. onda se poslazu banane isecene po duzni i prethodno poprskane sa malo limuovog soka. potrebno je oko 5 banana.
ostatak fila se premaze preko banana, a preko toga ide 1/2l slatke pavlake kojom se torta i ukrasi

moram i ja malo da se hvalim. moje dve jucerasnje torte![]()
vidi agatu što me kpira : )
šala, šala