Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Recepte za kuglof, mozete naci na pdf-u kulinarstvo, ima cela tema za kuflof:) pravila sam onaj dvobojni, austrijski i ukusan je.
Iskreno, ono sto mene buni u neko testo za kuglof ide kvasac, a u neko prasak za pecivo!

Corbica od sargarepe i karfiola, svinjska dzigerica u besamelu i za salatu cvekla, mozda uvece skuvam malo sutlijasa od integralnog pirinca :)

domacice, torta je napravljena i ceka goste veceras:D
hvala na instrukcijama, zapravo je prilicno jednostavna za pravljenje i veoma ukusna (ono sto sam probala dok sam oblizivala serpe:lol:)

Ja se baš pitam šta li je sa tortom. Jer sinoć, posle onih pp meni je nestao internet, i nadala sem se da ti neće ništa biti nejasno...Baš mi je drago da si uspela. I kod mene su ti svi recepti jednostavni, ja sam ti sva prosta...

Recepte za kuglof, mozete naci na pdf-u kulinarstvo, ima cela tema za kuflof:) pravila sam onaj dvobojni, austrijski i ukusan je.
Iskreno, ono sto mene buni u neko testo za kuglof ide kvasac, a u neko prasak za pecivo!

Corbica od sargarepe i karfiola, svinjska dzigerica u besamelu i za salatu cvekla, mozda uvece skuvam malo sutlijasa od integralnog pirinca :)

evo ja ovaj moj vadim iz rerne za par minuta
mislim da mu je dosta
nemam vise zivaca
a inace ne pravim kolace, tj. svega par puta godisnje
i totalno sam operisana od spremanja istih

Ja se baš pitam šta li je sa tortom. Jer sinoć, posle onih pp meni je nestao internet, i nadala sem se da ti neće ništa biti nejasno...Baš mi je drago da si uspela. I kod mene su ti svi recepti jednostavni, ja sam ti sva prosta...

nemoj da budes preskromna, videla sam ja sve fotke tvojih torti:D;)
a posto si mi tako reci komsinica, mozda ce mi biti potrebna tvoja profesionalna pomoc za oko mesec dana za deciji rodjendan;)

nemoj da budes preskromna, videla sam ja sve fotke tvojih torti:D;)
a posto si mi tako reci komsinica, mozda ce mi biti potrebna tvoja profesionalna pomoc za oko mesec dana za deciji rodjendan;)

Ma nisam ja preskromna, samo sam htela da kažem da recepti koje ja dajem, uvek su jednostavni, i uvek provereni. Zato što jako mrzim kada mi neko da recept, a ono ni ne liči na to što sam videla ili probala. I onda ja prvo isprobam, ako je dobro ide u arhivu i delim dalje, a ako je bzvz, onda ga podhitno zaboravim. :)

I drago mi je ako ti se dopada torta. A za pomoć sam uvek tu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back