parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
malo sam se raznežila
u stvari dosta sam se raznežila
u stvari dosta sam se raznežila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

domacice, baci ti svoj recept
ja cu isto mozda vec veceras da mesim, sad sam se nalozila na to ravlacenje kora po stolnjaku![]()

samo pitaj budo, ima sve =P
http://zloprase.com/posno/boza/
ali ne znam kako ćeš tamo dole da nađeš sveži kvasac, sa suvim nije lepo

Linda, svaka cast!
Ne daju mi da ti dam reputaciju.
Moja baba isto razvlaci kore, nikad nesto nisam bila u fazonu da naucim, cini mi se da je to prevelik zalogaj za mene.
Sad ste me inspirisale da probam, muz ce mi se onesvestiti od srece!![]()

Kvinsi:domacice, baci ti svoj recept

Nemoj i ti kiki...
Suprostavi se sotoni...![]()

nisam kuvala već 3 dana...![]()

Ni ja...
Nego, imam neke kupovne raviole sa sirom ( mislim sir bi možda u tragovima pronašli forenzičari) i sad mi treba neki sos na brzaka...nešto da ih prelijem...npr. sa pavlakom ili kačkavajem..tako nešto....

uzmi sampinjone iseci na snitove i dinstaj dok ne isprari sva voda... uzmi sunku isto iseci na snitove i sa izdinstanim sampinjonima pomesaj sa pavlakom, zacinom, persunom ili necim sto jos volis...nesh pozaliti ako serviras jos sa nekim finim belim...
Kažite mi žene koliko vi pržite patlidžan u tiganju, na ulju?Koliko dugo?Ja juče nekih pola sata i nekako mi opet bio polu žilav.Mm kaže da je dobar, meni nije bio dovoljno mekan...

Patlidzan mnogo "pije" zejtin, pa ono kao treba ga prziti na malo maslinovog ulja nista ne vredi. Treba ga usoliti pre przenja i posle 15 minuta ocediti, to sprecava mnogo upijanje ulja. On se inace pece jako kratko, dugo si pekla zato je bio zilav, samo nekoliko minuta sa svake strane i dovoljno je. Nemoj da cekas da bude smedje boje, nego samo malcice da promeni boju i gotovo.![]()

) i sad ne znam šta da radim sa njim.
Ali... uvek ali... u tom filu, jelte, ima i pirinča, pa ne znam kako bi se to sve u piti uklopilo?
Šta mislite?