Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
i ja sam radoznala. Nisam imala orahe da pravim bundevu-baklavu kao prošli put, a nisam htela baš običnu bundevaru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sta znaci "natirala"uzela sam brašno, oko 300g i malo ulja i so i zamesila sam baš baš tvrdo testo, možda sam stavila 1 čašu mlake vode a možda ni toliko, a u vodu sam stavila malko sirćeta.
to ne znam što sam uradila, videla sam nekad negde na netu da treba =)
i onda sam dugo natirala (mnogo težak poso o.O) pa sam podelila u 4 loptice i od te 4 loptice sam pravila kore
pošto je savijača ne bi ni moralo da se deli, moja mama ili baba ne dele nego prave jednu veliku koru ali ja nisam imala ceo slobodan sto a ni veštinu =)
e onda uzmeš lopticu i rastanjiš je oklagijom koliko god može (i to je fizički teško bre) i onda se sipa ulje odozgo, možda kašika ili dve ulja, što više to lakše ide, pa se rukama razmaže i onda se onako podvlače ruke i rasteže testo.
ko nije to nikad gledao u stvari ne znam kako bih objasnila kako se radi. al ti znaš, jel da? =)
, i znam koliko znači kada vidiš kako se nešto radi, ali sam mnogo bre glupa pa ne umem to da okačima na net.
aj snimi
ja sam to gledala ad sam bila mala,ali proslo je od tada 20god pa se ne secam bas pokreta

roknuću se domaćice, znaš kako sam se trudila da bude tvrdo, sve sam dodavala malo po malo vodeMislim da je tajna da testo ne bude previše tvrdo, zato se divim parki jer je uspela od tvrdog testa da napravi pitu.

roknuću se domaćice, znaš kako sam se trudila da bude tvrdo, sve sam dodavala malo po malo vode
i posle sam ojačala dok sam mesila
jedva čekam da probam sad drugi put da bude malo mekše =)
e da, i ja sm mesila bez stolnjaka, ako bude meše ima da se zalepi?