Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Sad i ja imam dete, pa panicim zbog njega, eto to ti je preokret!

Aj nek nam je sa srecom sta sve jedemo ...a ni ne znamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ebote pas a ja ti stavila link da mi kazes da je to sve nista i da samo ako se jede svaki dan ceo dan moz se rikne. Da ne panicim bzvz....Kakav je sad ovo preokret?
![]()
Juce sam pravila spanske pitice i sipala testo u onaj pleh sa rupama za projice a po savetu sa jednogvecpomenutog linka stavim u te rupe papirne korpice da mi se testo ne bi lepilo za pleh. I gle malera, meni se testo zalepilo za korpice.
Oce neko da mi kaze gde sam zeznula stvar? Sve sam radila po receptu![]()
to bi moglo biti to! a jel to krckavo kad jedes?Ovo mi lici na londonske stangle. Moja mama ih je pravila ovako: 250gr masti, 4 zumanca, 1 celo jaje, 4 kasike secera, 10 kasika brasna. Od ovoga umesiti testo staviti u rernu i peci, kada je napola peceno namazati pekmezom od kajsije i staviti preko ovaj fil:
4 belanca umutiti sa 4 kasike secera i dodati 8 kasika mlevenih, moze i seckanih oraha.
Kolac se pekao u nekom malom cetvrtastom plehu, ja sam kasnije to isto radila, onda je pleh totalno propao i ja nikada vise nisam jela tako dobre londonske stangle.![]()
Juce sam pravila spanske pitice i sipala testo u onaj pleh sa rupama za projice a po savetu sa jednogvecpomenutog linka stavim u te rupe papirne korpice da mi se testo ne bi lepilo za pleh. I gle malera, meni se testo zalepilo za korpice.
Oce neko da mi kaze gde sam zeznula stvar? Sve sam radila po receptu![]()
vidis vidis ...cudo nevidjeno.
Aj nek nam je sa srecom sta sve jedemo ...a ni ne znamo.
to bi moglo biti to! a jel to krckavo kad jedes?
onako da se mrvi?
Londonske štangle se ne mrve, one se tope u ustima.
to bi moglo biti to! a jel to krckavo kad jedes?
onako da se mrvi?
Londonske štangle se ne mrve, one se tope u ustima.
sve je to tvrdo,kad zagrizes,prsti na sve strane
eeeeeeeeeeeeePrhke jesu, to je to masno testo dole, a na belance se od sušenja uhvati pokorica pa se mrvi, ali one definitivno ne krckaju.
Prhke jesu, to je to masno testo dole, a na belance se od sušenja uhvati pokorica pa se mrvi, ali one definitivno ne krckaju.
Ovaj deo mi se nikako ne uklapa u londonske štangle.
Kada bih vam pričala čime se sve prska voće i povrće, momentalno biste prestale da ga jedete. Naročito ne onda kad mu vreme nije, i kada izgleda kao sa slike.
Koju količinu hemikalija, opasnih, u svetu zabranjenih za upotrebu, pojedete u prvim jagodama, trešnjama, dinjama, lubenicama, breskvama...ne smem da kažem.
Negde sam pisala kada je učiteljica pitala dete jednog proizvođača bostana da li imaju dinja, dete reklo:"Imamo za prodaju, za jelo nemamo."![]()
http://www3.serbiancafe.com/kuvar/7/5863/Damen-kapricjel ima neko ideju kako se pravi kolac koji izgleda ovako: dole prhko testo,pa nesto kao dzem,ili med,krupniji orasi i odgore zapeceni belanci.sve je to tvrdo,kad zagrizes,prsti na sve strane
sad te ne razumem?nije to damen kapric,kolac prodaju kao orasnica,ali ima testa i odgore belanca.
nije to damen kapric,kolac prodaju kao orasnica,ali ima testa i odgore belanca.