Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ebote pas a ja ti stavila link da mi kazes da je to sve nista i da samo ako se jede svaki dan ceo dan moz se rikne. Da ne panicim bzvz....Kakav je sad ovo preokret?

:evil:

Sad i ja imam dete, pa panicim zbog njega, eto to ti je preokret!

...opustite se obe...pa koliko toga bi trebalo da se podede da bi se obolelo,
nije zdravo ni boraviti u prostorijama sa pune elektičnih aparata, ni spavati u
sobi gde je televizor...sve to zarači, a to je opasno i opet izaziva kancer, da
ne pominjemo kompjutere, mobilen telefone i ostala čudesa....
...uživajte bre, nemojte u svemu da vidite samo opasnost...:think::ok:

Juce sam pravila spanske pitice i sipala testo u onaj pleh sa rupama za projice a po savetu sa jednogvecpomenutog linka stavim u te rupe papirne korpice da mi se testo ne bi lepilo za pleh. I gle malera, meni se testo zalepilo za korpice :confused::evil:.
Oce neko da mi kaze gde sam zeznula stvar? Sve sam radila po receptu :think:

Ne znam, nikada nismo ni mama ni ja koristile korpice, ali cesto pravimo spanske pite i projaru u tom plehu i podmazujemo margarinom i sve bude ok.

Ovo mi lici na londonske stangle. Moja mama ih je pravila ovako: 250gr masti, 4 zumanca, 1 celo jaje, 4 kasike secera, 10 kasika brasna. Od ovoga umesiti testo staviti u rernu i peci, kada je napola peceno namazati pekmezom od kajsije i staviti preko ovaj fil:
4 belanca umutiti sa 4 kasike secera i dodati 8 kasika mlevenih, moze i seckanih oraha.
Kolac se pekao u nekom malom cetvrtastom plehu, ja sam kasnije to isto radila, onda je pleh totalno propao i ja nikada vise nisam jela tako dobre londonske stangle.:sad2:
to bi moglo biti to! a jel to krckavo kad jedes?
onako da se mrvi?

Juce sam pravila spanske pitice i sipala testo u onaj pleh sa rupama za projice a po savetu sa jednogvecpomenutog linka stavim u te rupe papirne korpice da mi se testo ne bi lepilo za pleh. I gle malera, meni se testo zalepilo za korpice :confused::evil:.
Oce neko da mi kaze gde sam zeznula stvar? Sve sam radila po receptu :think:

I meni se lepilo u korpicama... pogotovo dok je vruće... kad se malko ohladi još i ide nekako...

Nemoj ih više stavljati... samo naulji pleh, sa malo ali baš malo ulja i nećeš imati problema...;) provereno...;)

:lol: vidis vidis ...cudo nevidjeno.

Aj nek nam je sa srecom sta sve jedemo ...a ni ne znamo.

Kada bih vam pričala čime se sve prska voće i povrće, momentalno biste prestale da ga jedete. Naročito ne onda kad mu vreme nije, i kada izgleda kao sa slike.

Koju količinu hemikalija, opasnih, u svetu zabranjenih za upotrebu, pojedete u prvim jagodama, trešnjama, dinjama, lubenicama, breskvama...ne smem da kažem.:sad2:

Negde sam pisala kada je učiteljica pitala dete jednog proizvođača bostana da li imaju dinja, dete reklo:"Imamo za prodaju, za jelo nemamo.":mrgreen::dash::dash:

Kada bih vam pričala čime se sve prska voće i povrće, momentalno biste prestale da ga jedete. Naročito ne onda kad mu vreme nije, i kada izgleda kao sa slike.

Koju količinu hemikalija, opasnih, u svetu zabranjenih za upotrebu, pojedete u prvim jagodama, trešnjama, dinjama, lubenicama, breskvama...ne smem da kažem.:sad2:

Negde sam pisala kada je učiteljica pitala dete jednog proizvođača bostana da li imaju dinja, dete reklo:"Imamo za prodaju, za jelo nemamo.":mrgreen::dash::dash:

haha, dete je sve reklo... a ovo gore bolje da ne znamo. Ja sam totalno cool što se tiče svega toga... ništa ne možemo da promenimo, pa ne vredi ni da se sekiramo...

A sama mikrotalasna, navodno, najviše zrači, tako da ta kesa u kojoj su kokice....
Inače i moje dete se navuklo na te kokice...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back