tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
domaćice, na tebe sam zaboravila skor, izvinjavam se : )
i mogu da kažem samo - blago tebi!
i mogu da kažem samo - blago tebi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e daKako tara nije, pa kod mene jeste...Moji svekar i svekrva u svojoj kući, zimi se greju na šporet na drva. I kod nas se to zove krompir u čakširama...
))joj, nema ništa bolje nego krpompir u kaputu, pečen u rerni, pa još ako je šporet na drva (što više nigde nije al ajd), pa nema ništa lepše, pa dodaš kajmak i slaninicu, joj milice, šta mi uradi sad : )

pa sto jedes tanjirenije mi dobro. pojela sam dva tanjira.![]()
))))))))))
Uvek sam zavidila onima koji mogu da jedu, a da im se ne primeti.

Ja cu rizoto sa pecurkama, skusu i zelenu salatu.
Sutra cu punjene tikvice, kupila sam one male, okrigle, a nikad ih nisam spremala.
Da li se ljuste ili ne ?![]()
Ja cu rizoto sa pecurkama, skusu i zelenu salatu.
Sutra cu punjene tikvice, kupila sam one male, okrigle, a nikad ih nisam spremala.
Da li se ljuste ili ne ?![]()
Danas je Usekovanje, pa spremam gustu čorbu od sočiva, pržene filete oslića i zelenu salatu uz to.

izvadila sam melevno meso i hoću nešto lepo da spremim al pojma nemam šta, da li neku musaku, al ne karompirom, ili nešto još bolje, ne znam, ništa mi ne pada na pamet
ma, samo potaž od tikvica, lignje sa barenim krompirom i blitvom.
ništa posebno.
grožđe kao dezert.
ne moraš da ih ljuštiš, ako su sasvim mlade. čitala sam negde da imaju baš mnogo minerala u toj kori i da ih je gre'ota ljuštiti.
ne..bolje su neljustene!
Mi smo danas pozvani na ručak, sutra na rodjendan, takodje planiraju , tj. pripremaju ručak... jaaaaoooo, kako je fino kada ne moraš da kuvaš![]()
Ma, no frks, sve je oket, samo, što ne rekoste malo ranije 

i ja pravim ovo medeno srce, uz jednu malu razliku. Prvo stavim u pleh polovinu testa, ili malo više, pa ispečem do pola, nekih 10-minuta... uhvati se nekakva tanka korica, onda premažem džem, pa onda izlijem ostatak testa i završim pečenje. Posle glazuru. Malo je veća petljavina, ali onaj džem malo "procuri" u ono testo pa bude fino, sočno
Inače, komentarisao se ovde cimet, mnogi ga ne vole, ali ja nisam od tih. Ovo mi je
jedan od omiljenih kolača. Uglavnom uvek imam sve potrebne sastojke i to mi je dobar način da potrošim džem kad ga dobijem od nekog, jer to kod nas niko ne jede
e drugari pa evo ga i moje medeno srcesinoc, parkino medeno srce
brzo, jednostavno i iznenadjujuce ukusno
http://zloprase.wordpress.com/2010/06/29/medeno-srce/
)))