gost 125526
Veoma poznat
- Poruka
- 11.724
naravoučenije-bolje se konsultovati sa friškim domaćicama nego sa iskusnim (friške ništa ne podrazumevaju
)
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)naravoučenije-bolje se konsultovati sa friškim domaćicama nego sa iskusnim (friške ništa ne podrazumevaju)

Jasta!
E, sad imam sve potrebne informacije, jos samo da mi ne zagori brasno kao po obicaju.![]()
... ko šta radi prepričavam recepte
sve u sitna crevca....kakva je prilika potrajaće to još neko vreme....![]()

E, moja Afro, teorija je jedno, a praksa...![]()

Suni suni... koliko paradajza toliko vode... ako je jako gust dodaš još vode, ako je redak, ono što sam ti rekla, šoljicu brašna i vode...Vec imam glupo pitanje.
Ovaj Tomatello je prilicno gust, pa jos ovo brasno kad ga zgusne...da sunem malo vode, a?
naravoučenije-bolje se konsultovati sa friškim domaćicama nego sa iskusnim (friške ništa ne podrazumevaju)

pa nećeš ga u sudoperu... ali ajde...

Razumela!
I Poverljiva je razumela, sigurno, posle cemo da te ispitamo u sitna crevca sta i kako s tim virslama i supom iz kesice!![]()

Šta je to?Danas čorbasto sočivo (leče) ...

becar paprikas....najbrze....

Šta je to?
Daj receptiš?
by the way... bila sam jedan dan u ns-u i tražila knjigu, i nisam našla... tražila po štandovima, jer sve već bilo zatvoreno... sl. put moram ranije otići...![]()
Šta je to?
Daj receptiš?
by the way... bila sam jedan dan u ns-u i tražila knjigu, i nisam našla... tražila po štandovima, jer sve već bilo zatvoreno... sl. put moram ranije otići...![]()

jaffapohovane tikvice, feta i paradajz s bosiljskom
dezert: rum štanglice i duplajaffa