Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zapeći ću nešto posno, mislila sam-red tikvica, red pirinča, red kolutova paradajza, opet red tikvica
+soja šnicle
salata-paradajz sok sa srednje krupno iseckanim crnim lukom i mrvom bibera

...a, kako ćeš to da povežeš, šta misliš da to bar preliješ nekom biljnom pavlakom,
ili da narendaš biljni sir....meni to deluje suvo...možda grešim ne znam:think:

...a, kako ćeš to da povežeš, šta misliš da to bar preliješ nekom biljnom pavlakom,
ili da narendaš biljni sir....meni to deluje suvo...možda grešim ne znam:think:

nem pojma, kontam da ce da se raspada, al ja jos uvek ne nadjoh tu biljnu pavlaku, a da nije slatka(!)
biljni sir mi se nesto ogadio
jedino mozda da pomesam malo sojinog mleka i paradajz soka pa time
al, mislim(:lol:) da svakako nece biti suvo jer tikvice uvek puste dosta tecnosti

nem pojma, kontam da ce da se raspada, al ja jos uvek ne nadjoh tu biljnu pavlaku, a da nije slatka(!)
biljni sir mi se nesto ogadio
jedino mozda da pomesam malo sojinog mleka i paradajz soka pa time
al, mislim(:lol:) da svakako nece biti suvo jer tikvice uvek puste dosta tecnosti

a i paradjz će da pusti malo soka, možeš da staviš malo tomatina a moćda i ne treba : )

ja kuvala čorbicu od zelja

Drage kuvarice, izvol'te link ka mom javnom folderu :):

http://www.***********/dir/CZZcorct/Dr_Oetker_recepti.html

P.S. nadam se da ovo neće niko brisati, jer ovo niti je reklama, niti tuđi sajt, niti ja imam neke koristi od toga da li će neko da skida fajlove sa mog foldera. :bye:

Mislim da se slatko pravi od svežih jagoda, teško da može od smržnutih, možad samo džem od njih možeš da napraviš.

A kruške, :think: u rakiju...

Imaš neki recept za džem?

Ne dam više u rakiju... a i nema toliko puno ove godine... prošle godine je prerodio ceo voćnjak, ne znam ni sama koliko smo rakije ispekli... još smo i delili svima voće... međutim ove godine ni upola, ali je to ipak i više nego dovoljno za nas 5-6 porodica...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back