mmicica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Caksire...mislih da ga umotavas u nesto pa ga peces.. o, muko neopevana....fala za recept, da ne zaboravim!
Caksire su ti pantalone,a tako se zove zato sto ga ne gulis/ne skidas vec peces tako obucenog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Caksire...mislih da ga umotavas u nesto pa ga peces.. o, muko neopevana....fala za recept, da ne zaboravim!

sa piajem pa sta cemo sad da jedemo em sam ispizdela momacki. Ja spremala rucak danas ubila se od zurbe da bude gotovo da dete jedei kad smo sele da klopamo umalo se nisam slogirala....meso ko kamen.
Mislim se odakle mi bre ovo ...kad ono....poslala mi svekrva snicle ....pa se setim ...svekrva kravetina kupuje kod matijevica sta mi bi da to ne bacim odmah.
Em sam ubila rucak, em me dete gledalosa piajem pa sta cemo sad da jedemo em sam ispizdela momacki.
Sad pecem one Tarine pite i pokusavam da se smirim od rucka.
...pokvario se Matijević.....a nekad su bili baš fini....

E da je jedina![]()

),tofu dimljeni i tunjevina, naravno salatica paradajz za oboje 

ko zakasa u kafani do kasno za ručak će da prži jajaca

Večeras spremam rižoto sa morskim plodovima.Spremala sam pre desetak dana za ćerkin rodjendan, a jedan deo odnela i na posao malo da poslužim moje drage kolege.Razbili smo se.Tako je bilo dobrooo. Kod kuće samo ja to volim pa ću da ponovim, a ostali neka love po frižideru.![]()