Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas za ručak ništa... ali zato za večeru: marinirano meso "bačeno" na tiganj (pileće, ćureće i teleće), krompir pire, paradajz salata, zelena salata, brokoli, mladi luk, moja omiljena pašteta od mesa (idealna za mazanje na prepečeni hleb).
Za desert- pita od višanja, čokoladna torta, torta sa orasima (nju jedino nisam ja spremala).
Živeli rođendani :kolac: :zurka:

Ja spremala rucak danas ubila se od zurbe da bude gotovo da dete jedei kad smo sele da klopamo umalo se nisam slogirala....meso ko kamen.

Mislim se odakle mi bre ovo ...kad ono....poslala mi svekrva snicle ....pa se setim ...svekrva kravetina kupuje kod matijevica sta mi bi da to ne bacim odmah.

Em sam ubila rucak, em me dete gledalo :( sa piajem pa sta cemo sad da jedemo em sam ispizdela momacki.

Sad pecem one Tarine pite i pokusavam da se smirim od rucka.

Ja spremala rucak danas ubila se od zurbe da bude gotovo da dete jedei kad smo sele da klopamo umalo se nisam slogirala....meso ko kamen.

Mislim se odakle mi bre ovo ...kad ono....poslala mi svekrva snicle ....pa se setim ...svekrva kravetina kupuje kod matijevica sta mi bi da to ne bacim odmah.

Em sam ubila rucak, em me dete gledalo :( sa piajem pa sta cemo sad da jedemo em sam ispizdela momacki.

Sad pecem one Tarine pite i pokusavam da se smirim od rucka.

:eek:...pokvario se Matijević.....a nekad su bili baš fini....:think:

...i neka ti to bude jedina nervoza....:heart:

Možete li da mi pomognete?
Nemam baš puno vremena da tražim po temama.Treba mi neka ideja za aranžiranje običnih,papirnatih salveta.Ako se neka od vas seća da je to negde videla neka ubaci link:worth:

Poslednja izmena:
biće danas saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarmeeeeeeeeeeeeeeeeeee...prvi put ove zime,mljac,jedva čekam da useckam malo dimljene slaninice,pa da mleveno meso lepo upakujem u kupus,i da počne da mirišeeeeeeeeeeeeeeeee....a rolat torte ostalo od juče...

:mrgreen:ko zakasa u kafani do kasno za ručak će da prži jajaca:mrgreen:
eventuaklno da jede kupus od juče uz nadu da je greškom i koja kremenadla ostala, pošto nekeko se one uvek pojedu a kupus ostane

No dok ima jaja izumreti nećemo

Večeras spremam rižoto sa morskim plodovima.Spremala sam pre desetak dana za ćerkin rodjendan, a jedan deo odnela i na posao malo da poslužim moje drage kolege.Razbili smo se.Tako je bilo dobrooo. Kod kuće samo ja to volim pa ću da ponovim, a ostali neka love po frižideru.:cool:

koja je napisala da stavlja u modlice za mafine gibanicu?
iskreno kad sam procitala pomislila sam jao koja glupost
al danas pravim gibanicu i ostanu mi tri kore i malo fila,nit da napunim novu tepsiju al zao mi da bacim
i tako napravim tri ture u tim modlicama,ispalo je super!odlicna ideja za predjelo npr ili tako nesto za goste ili decu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back