mmicica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Bili smo na slavi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bili smo na slavi![]()

А ми код маме на ручку..
А сутра ми, за промену, кува муж...![]()

...a kad ne kuva....prođe li mu taj odmor.....

...a kad ne kuva....prođe li mu taj odmor.....
p.s....ti si sretna žena...![]()

А ми код маме на ручку..
А сутра ми, за промену, кува муж...![]()
ima li sta novo?jao bre kockice, šta je tebe sve snašloPolomila sam nogu i ne smem mnogo da stojim u kuhinji a sama sam i ne mogu bas ni da gladujem![]()
sta mogu bas bas brzo da spremim (bez mnogo stajanja) a da je ukusno i jednostavno?!
Hvala unapred!
![]()

jao bre kockice, šta je tebe sve snašlo
Kod nas kao i kod pričalice
Sarma za dva dana![]()

jao bre kockice, šta je tebe sve snašlo
Kod nas kao i kod pričalice
Sarma za dva dana![]()
Mackice ti si jos tu?![]()
Inace i mi imamo danas slatki kupus od subote...nista se ne baca![]()

kako ide recept za taj rolat..ja sam novopecena domacica pa ono sto ne znam ja cu da pitam![]()
Јес,ја срећна што он кува, а ја малтеришем!
Додуше, ових дана ништа не радим, а од прексутра није на годишњем...тако да ћу скувати бар кафу, да не буде да ништа не кувам...![]()

......vi ste skroz zamenili uloge
ustvari baš je lepo kad

zatvorena institucija,radim samo od popodneva,pa ću i da kuvam...napraviću čorbu od špargli,teleći gulaš sa krompir pireom i pečene paprikesa belim lukom...a mmicica mi dala ideju da napravim tortu od tih rolata sa pekmezom,davno nisam pravila i baš se uželela...

Mi cemo danas pilece belo meso,preliv od brokolija sa neutralnom pavlakom i krompir u caksire...ostalo je malo rolata od sinoc da se zasladimo.

Kako pravis preliv od brokolija i kako izgleda krompir u caksirama![]()
je.Krompir u caksirama ti je neoljusten krompir koji dobro operes pa stavis na onu zicu u rernu i ostavis da se ispece...je.
A sto se tice brokolija...iseckam sargarepu na rezance pa stavim da se dinsta na malo maslinovog ulja i malo vode ili supe.Isecem brokoli odnosno odvojim mu cvetove pa ubacim u sargarepu i ostavim da se dinsta (nekad dodam i ostalo povrce).Dodam zacine (ko sta voli),a kad je gotovo sipam neutralnu pavlaku,ako je redje onda dodam malo gustina![]()

..fala za recept, da ne zaboravim!