Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
niko ništa nije kuvao danas....:eek:

evo vam jedan lep recept za ČOKOLADU:lol:

pola kg šećera i 100ml vode, pustiti da provri, da se šećer otopi,
skloniti sa šporeta, dodati 1 margarin (250g), 250ml mleka u pragu
i 50 gr kakaa........sve dobro sjediniti...pa u to dotati po želji,
suvo groždje, lešnike, bademe, kikiriki.....šta god.......i uživajte...:D

Ја сам вечерас спремала јело које сам назвала ,,Добра намера''.
Имала добру намеру да направим нешто лепо, али ми нестало плина, па сам могла само рерну да користим.
Вечера је изгледала овако:

Облатне наквасила у сланој води. Ређала једну облатну (обланду), па онда премаз од млевене саламе, ренданог и ситног сира, кечапа, маслина и оригана..па следећу..и тако.
Онда све то исекла на коцке и залила јајима која сам умутила са јогуртом (уместо млека углавном користим јогурт, чак и за палачинке).
Испекла.
Мојима се допало, мислим да ћу запамтити за следећи пут. :)

Danas smo jeli podvarak sa suvim rebarcima i butkicom koji sam sinoc kuvala.
jao, i meni se jede podvarak
jesi već ukiselila kupus, ili kupila?
Bogami, mi još nismo ni stavili, uglavnom nam bude prva sarma oko NG... mogla bih ove godine da požurim malo :whistling:

Za ručak juče bilo, ali ostalo - slatki kupus, sa ovčetinom, malo ljutkast; mužu se sviđa... meni onako, Stefanu je ljut, pojeo jednu kašiku :confused:
Kad mama sprema za svog sina, neka je ceo lonac ljut, nije frka :roll:
Tako da ću ja danas za nas dvoje nešto drugo... neke makarone sa povrćem i tunjevinom, najverovatnije

Nisam kuvala od petka, radila sam u Beogradu pa sam imala i ručak i večeru organizovane u Sava Centru i Continentalu, a ostatke su mi spakovali da nosim za Novi Sad :D
A danas... supa, musaka od krompira, najverovatnije kupus salata.

pa kreni redom, kopipejstuj, svakog dana možeš da pređeš 20 strana i za mesec dana opet imaš sve recepte
izi
=)
tara, stavi šta imaš kiselo, krastavčiće ili pečurkice možda
i seckano jaje
a ja bih stavila i majoneza, al to sam samo ja. a ako stavljaš majonez onda obavezno i pola kašičice senfa
i ako imaš neke šunkice, al ne mora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back