Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mila moja,ti si vrsna domaćica,šta će tebi instant supice....to je jedna šolja tečnosti,ništa više....a zna se šta je domaća supa zar ne?

sad ću da ti kažem šta će mi...dojadile mi kifle i jogurt, i sve suhomestnato, na poslu,
pa rekoh možda bi eto mogla da probam, nekako da to promenim....:heart:

domaća supa, je ne pravaziđena...ali ne mogu da nosim šerpice na posao:think:

nikad nisam probala te instant supe....liče li one na ove na koje smo već
navili...ili ne....:think:

imate li kakovo iskustvo..ili da kupim probam, pa šta bude....:confused:

Te supice i bistre i krem su :super:
Dok je moja Marija bila mala uvek sam u kuci imala kojekakve instant supice jer kad je bilo problema sa jelom znala sam da ce to uvek prihvatiti.I stvarno su extra i brzo se naprave :klap: tako da mozes slobodno da ih kupis neces se prevariti.

nemam ideju
sve se nadam da ce pricalica il neko da mi baci neki kul rp sa crvenim paprikama
nego me i dalje j.ebe sto nemam duboku serpu
(bila sam u metalcu, al mi se nisu svidele jer ove nove imaju neke kretenske rucke pa moze da se lako lepi i skoreva prljavstina, a od starih sa ojacanim dnom nemaju dim. koja mi odgovara:neutral:)

Evo ja evo ja
Divan recepis sa crvenim paprikonima

Daklem , pilece belo meso iseci na kockice i proprzi u dubokoj šerpi :mrgreen: sa puno ulja.
U stvari ti treba vok al ako nemas snadji se !

Kad porumeni , izvadi to iz duboke šerpe :mrgreen: a u nju ubaci beli luk istno sekcan jedno 2 cena , i crveni paprikon isecen na kockice . Moze i zelena paprika i zuta , bitno je da je crvena dominantna , ostale dodajes zbog estetike.

Kad smeksa paprika , dodajes malu konzervu ananasa secenog na kockice i vratis onu piletinu u duboku serpu :mrgreen:

Sve to lepo promesas pa prelijes sa sosom koji si posebno pravila a sastoji se od : pola case vode ,2 kasike gustina, odokativno soja sosa, kocke za supu i 2 supene kasike meda .

Sos preliti preko paprika i mesa i mesati dok se ne stegne a to je vec posle dva tri kljuca :)

Aj pa prijatno ...

Uz to obavezno pirinac ...ipak je to kineska 'rana .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back